54

ДО СТАТИЯТА

преди 6 години

Заглавието със сигурност е редакторска измислица, по специално, че Китай се трежожи! Вероятно има някакви идеи и планове, но вие съвсем незнаете дали Китай се тревожи!:)Китай може да притисне Ким, но се тревожи за последиците

53

Мунчо

преди 6 години

Какво търсят американците на корейския полуостров и какво са забравили там?! Да не би...защото е до Русия и Китай...затова да си навират муцуните там!

52

1

преди 6 години

Огромнияскок който извършиха севернокорейците по отношение на ракетната и ядрена технология съвсем ясно се дължи на огромна руска помощ.Путинска Русия е икономическо джудже в сравнение с Китай и САЩ и единствения начин да се съизмерват с тях е чрез военна заплаха.Тлъстия корейски деебил емного удобен за да се шантажират всички врагове и съперници на Русия.Тук възниква въпроса-ами ако руските му съветници помогнат случайно водородна бомбичка да излети към Пекин,дали китайците ще са щастливи?

51

Анонимен

преди 6 години

Да гръмнат дебелак.а с 1 дрон и готово кво се церемонят

50

матросов

преди 6 години

На ракетите на кимчето пише: произведено в русия?!Китайци и руснаци ще дават обяснения!

49

ФАКТ!

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААЕстествено това няма да стане преди края на ЕС и Сащ!

48

Анонимен

преди 6 години

трябва да избират търговия с буфера върху червеното копче, или обединение на Корея и нормална търговия с останалия свят, но Ким Трети ще превърне в желе Китай за един ден, ако им спрат доставките на храна, нал тъй, другари

47

do 65

преди 6 години

Спокойно, в Русия тюркския етнос постепенно надделява и скоро раждаемостта там ще се ускори доста. В бъдещата Русия бялата раса ще е малцинство, но за сметка на това ще има безбройна евтина татарска работна ръка, както и разширяващ се пазар, тоест още един спонсор на Кимчовците. Така че севернокорейски ракетки ще има за всеки един американски град от сърце.

46

Рок енд рол

преди 6 години

Интересно! Изненада ме. Не бях го чувал. Едно на нула за теб!:)

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63Скандално е Бангладеш с територия малко по-голяма от на България да има повече население от Русия най-голямата по площ страна в света.

44

Дим

преди 6 години

До АнонименСАЩ са използвали ядрено оръжие срещу мирно население да .Ама защо?Да си чувал за Пърл Харбърт и договори за ненападение и обявяване ня война с закъснение изпозвайки часова разлика???И телеграмата за война да пристигне след опустошителна атака по празник в военна база

43

Анонимен

преди 6 години

Между другото в Русия имаме постепенно покачване на демографския ръст главно поради тюркското население, например шефчето им на отбраната Шойгу си е наполовина тюрк. Така че в обозримо бъдеще Русия и Китай ще са много сходни държави. Затова на милиардерите дето ги пимня отпреди 15-20 години сега им препоръчвам да идат и в Москва от там да финансират операции от сорта на Киев наш, Кишинев наш и т.н.

42

Рок енд рол

преди 6 години

Не съм чувал да има китайски вариант на нашето "Ще си запаля къщата, за да изгори на Вуте плевнята.".

41

до Румен

преди 6 години

Дааа прави са били и затова скоро ще има Киев наш, Литва, Латвия и Естония наши, Обеднени Германски Емирства, изравнени със земята Сеул и Лос Анджелис, Софийски вилает, Бургас наш Все интересни трансформации, важно е капиталът да следва евтината работна ръка и петрола.

40

е wtfyi

преди 6 години

до 59 - Факт...

39

Анонимен

преди 6 години

До e wtfИзводът, е че ние сме между чукът и наковалнята.

38

редник

преди 6 години

до 55 " А знаете ли че в щатите има градове, в които цял ден може да се шляеш, и да не видиш нито един бял? А може и повече. " Малко ,но задължително допълнение ! Настоятелно ви препоръчваме , да не го правите ! ( шляенето ) :)

37

e wtf

преди 6 години

Ето какво се задаваСАЩ (и страните членки на НАТО) + Израел + Евро съюза (да и ние също)+ Украйна,Южна Корея и Япония - срещу комунизма вСеверна Корея,Китай и Русия, както и Иран,Виетнам, Афганистан,Сирия,Ирак.Интересно ми е от африканският континент дали ще скочат срещу САЩ..Защото и Индия имат ядрена сила.Турция също не знам на коя страна ще скача, ама с тия нефто проводи и с санкциите от Русия дето им ги наложиха, май ще са с руснаците.

36

Анонимен

преди 6 години

До редникЕто къде трябва да се заселят бежанците.

35

редник

преди 6 години

Знаете ли че в Китай има градове "призраци" ? Огромни напълно завършени с действаща инфраструктура , но без нито един жител, само техническата поддръжка ! Казват че тествали в тях разни идеи , които после прилагат в населените градове ! Всеки празен град може да поеме население колкото нашето и пак ще изглежда безлюден ! ??? :)