23

Хари

преди 6 години

До бай ганьорегистрацията не е по талон а по номер на автомобил - ти кога го направи това - след 1.09 ли? Стига глупости, много добре си снимат камерите и се вижда ясно кой е автомобила, камери има на всяка отбивка за влизане/излизане от магистралата. Винаги може да се излъже всяка система но не това е целта - спри си в аварийната и ако те хванат там да си почиваш оше по-лошо

22

бай ганьо

преди 6 години

квинтата е следната : взех си талона на пункта в магистралата, и тъй като карам редовно около 140-170 км по магистралата, за да нямам главоболия и проблеми, като пристигнах на следващият пункт където се пла6та магистралата като по чудо "бях загубил " талона... обясних 4е не знам не мога да си намеря, явно като съм спрял някъде из бензиностанции ми е паднал талона... и си платих 3 евра по вече от нормалната такса за магистралата, и всичко беше Ок ;)поздрав

21

do 14

преди 6 години

Щом е с Audi RS6 може! Ако говорим за зеляндурите с БМВ, там вече само глоби и късане на книжки!

20

Нещо не разбрах

преди 6 години

А лятото като се наредят ф.е.с.о.в.е.т.е на опашка на тол таксите и се чака с часове, как ще засичат тази средна скорост? Трябва да сложат камерите поне 10 км. преди бариерата. Да не говорим че ордите спят по паркингите, и там трябват камери.

19

аз

преди 6 години

3000 динара са 50 кинта - за 20км отгоре - питайте гугъл - не е трудно

18

онбашията

преди 6 години

3000 динара обърнато в дюлеви ракии и плескавици колко е?

17

ХАХА

преди 6 години

И мога да потвърдя, че тези камери за средна скорост имат голям ефект, стига да работят де, в Англия специално при наличие на подобни камери никой не смее да кара с над позволената скорост.

16

Krom

преди 6 години

А, и да, дали са добри или лоши сръбските мерки ... не зная, но при всички положения са по добри от нашето нищопраене по въпроса. Едно нещо със сигурност ще решат - гнусното поведение на турските гастърбайтери по нашите магистрали. А и доста от родните джигити биха обезсърчили.

15

Анонимен

преди 6 години

Хората са го направили така ,че да не може да се спира, това трасе дето се мери средната скорост да няма бензиностанции и места за спиране, а в аварийната е забранено

14

ХАХА

преди 6 години

До АнонименКамерите за средна скорост се слагат на отсечки, където няма къде да спреш, например между влизане и излизане от магистрала. Т.е ако имаш бензиностанция, ще имаш една камера на входа , и една на изхода на бензиностанцията.

13

Krom

преди 6 години

А *** продължава да се "бори" с насилието по пътищата като както пчелите се борят срещу меда. Ето, вчера да речем лошо гледащ не повече от 20 годишен брадясал г.ъз с Audi RS6 на около 20 години с пернишки кюнци въртя гуми и се вовира седемнадесет пъти покрай мен около Южния парк. Отцепи поне 2 червени светофара, като на единия се опита да ме прескочи. Рязко съжалих, че все ме мързи да сложа видео регистратор. Та, хайде и ние да въведем мерки, вместо да имитираме активности за тези джигити, а?

12

Анонимен

преди 6 години

*** може да си кара както си поиска само в Бългатия, само тук си остана оазис на беззаконието. Познато ми е това, лато излезем в чужбина ставаме най-примерните водачи. Аз си спомнях как се оглеждах в едно гръцко село като гърмян заек. Да не би някой да ме е заснел, че влязох в селото с превишена скорост. Имаше неработеща сигналозация за пешеходна пътека и аз гледам ли гледам да не е камера, че глобите в Гърция са повече от солени. Като пътуваме в група винаги има някой който плаши за глобите.

11

Анонимен

преди 6 години

Защо ли ми се струва, че разстоянието между два такива пункта няма да е повече от половин час при скорост 120 км/час?! По принцип при всяка отбивка на магистралата може да има такива пунктове, както за излизащите от магистралата, така и за тези които продължават по магистралата, вкл. и влизащите в тази точка.

10

Анонимен

преди 6 години

До някъде е тъпотия . Защото се мери спрямо времето. Т.е. мога да си карам с 150 км/ч да спра да пусна една вода на бенза за 10 мин и средната ми ще стане 80 км примерно.

9

Анонимен

преди 6 години

В нашата ТОЛ система това удобство няма как да не се въведе.Бензиностанциите ще вдигнат рязко оборота.Няма да има спад на катастрофите.

8

Анонимен

преди 6 години

И спираш на ОМВ за един час да си починеш и хоп паднала средната скоростКойто не е чел баснята как костенурката надбягала заека, кара с 200 и после пие кафе на бензиностанцията и се нерви че пенсионера с трабанта го е настигнал.

7

golqm pras

преди 6 години

Ние пък сме единствените от едната страна правим магистрала а от другата почваме ремонт на новата магистрала която не издържа и една година супер е нали ;)

6

3M

преди 6 години

До тато: Да, те много отдавна направих магистралите, но занемариха поддръжката. НА много места дясната лента е с коловози от тежките камиони. А ако говориш за "модерни" магистрали трябва да отидеш малко по-назапад. И последното НЕ ОБИЖДАЙ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Той надживя всичките си поробители!

5

тато

преди 6 години

Сърбите без ЕС си направиха магистралите и то какви, модерни, а нашия *** само краде и обещава на тъпия БГ народ.

4

Анонимен

преди 6 години

Говори се за средна скорост: ако от пункт А до пункт Б да кажем 100км си направил СРЕДНА скорост над 120, то значи няма момент дори в който да си карал по нормално => на много места си карал с превишена скорост, къде със 180 и къде със 100 е твой проблем.Подкрепям, това е начина онези светкащите на къси дълги да намалеят.