11

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонименканадци, французи, англосаксонци? май рептилоидите ти говорят от сабале, човече.

10

Анонимен

преди 6 години

Разбирайте...канадците са алкохолици...французите, балами. И изобщо...англосаксинците са пропаднали хора.Каква е алтернативата? Да бъдеш защитник на славянството и православието....и твои водачи да са Путин и Нинова.

9

Анонимен

преди 6 години

Това е изключително важна сензационна новина! Ако не я бяхте публикували, нямаше да заспя спокойно довечера!!!!!

8

M.

преди 6 години

Аз съм алкохолик и като ходя по AirBnb си чистя и изхвърлям всичко, тоя е аматьор! Също така Париж има от най-лошите AirBnb локации. Най-туристическият град в света определено не кара домакините му да се стараят какво предлагат. Един вид - заслужават си!

7

Snorky

преди 6 години

10 000 щети ли? Като гледам може и да са за 1000 евро ама що да не изкара някой лев допълнително девойчето...Все пак е танцьорка и модел и има високи разходи...

6

Анонимен

преди 6 години

Наемателят сигурно е бил руски емигрант в Канада. Да е внимавала. Познават се по името. Никога не отдавайте нищо под наем на руснаци или комунисти.

5

наемодател

преди 6 години

Аз имах подобни през 2013. Просто някои не осъзнават факта че те наемат жилището за кратък престой, а не го купуват за да правят с него каквото си щат.Просто ще стане така че собствениците ще изискват характеристика на наемателя и отзиви на предишни наемодатели.

4

Анонимен

преди 6 години

Да вземе метлата и ще оправи щети за 10 хиляди евро. Апартаментът и без пияницата за нищо не става. Кич и талашит.

3

Анонимен

преди 6 години

Минал е през апартамента й като стадо диви прасета през бостан!

2

Зъбльо

преди 6 години

Хората няма какво да ядат, тия се сърдят на човека, че пикаел! Ами какво да прави, да **¥** ли??

1

Анонимен

преди 6 години

Наемодателите са *** наглеците! Хем искат да им се плаща, хем те нищо, ама нищо да не правят! Да не чистят, да не ремонтират, само да си прибират паричките, ей-така, защото са наследили от крадливите си роднини едно излишно жилище!