260

Анонимен

преди 6 години

Пичове, не подкрепям САЩ, но твърдя че те са благоразумните в наши дни. Да, много са агресивни, и има защо. Сега си представете Северна Корея, Иран, Китай, Афганистан, някоя от Африканските държави, Либия, Сирия или Судан какво биха направили ако притежаваха мощта на САЩ или Русия, а след това си представете как бихте се чувствали под режима на някои от тези страни. Лошото е че има още време докато агресията в цялото човечество изчезне и станем мирен човешки род..

259

Анонимен

преди 6 години

До АлександраИзперкала си хептен,сестро...знаеш ли колко ядрени опита са извършени?Стотици.Торнадо вика,сиромашката...смях.

258

Истината

преди 6 години

Северна Корея нападна Южна с помощта на Китай и се се серетоИ бяха наритани здраво от САЩ!

257

Александра

преди 6 години

До #336-333#Ще ПОДЧЕРТАЯ още веднъж эа непросветените в тоэи сайт!!! При евентуален ядрен вэрив, няма да пострада само Америка!!! Това което може да се случи с голяма вероятност, е иэтичане на атмосферата или част от нея в реэултат на гигантско торнадо!!! И част от эемната атмосфера може да бъде иэхвърлена в Космоса!!! При торнадото се раэвива мощен АНТИГРАВИТАЦИОНЕН ЕФЕКТ!!!

256

ИСТИНАТА!

преди 6 години

За Сев.Корея знаем това, което американските и европейските агенции искат да знаем. А там всичко е пропаганда и хибрид.Защо един ТВ екип от независими журналисти (само да не е Ризова - тя е поръчкова) не отиде там и честно да отрази всичко - и доброто, и злото- Да поговори с хората, да покаже техния начин на животЩото ние знаем как живеят там хората само от писанията на американскката пропаганда, които естествено не могат да бъдат верни.

255

Анонимен

преди 6 години

АЛЕКСАНДРА, И ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО ОТСТРАНЯТ? СИГУРНО ЗАЩОТО ВЪРТИ ТРЪМП НА ЧЕВЕРМЕ И НЕА ИСКА ДА СЕ ПОДЧИНИ?(;както се подчиняват нашите политици-проститутк)

254

Анонимен

преди 6 години

москва трябваше да изравнят...............................АМА ВЗЕХА, ЧЕ ИЗРАВНИХА СОФИЯ

253

САЩ-ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО

преди 6 години

От шест десетилетия насам режимът в Северна Корея пълни главите на хората с омраза към САЩ.............................Защои режимът? Те самите САЩ със зверствата си са си навлекли омвразата на сев.корейците.Впрочем, САЩ никой народ не ги обича, защото те са убивали по цял свят и никъде не са донесли нещо добро.

252

Анонимен

преди 6 години

До АлександраКакто отстраниха Кастро за 48ч :)

251

преводач

преди 6 години

от руски или от севернокорйски е преведена статията ?

250

Александра

преди 6 години

До #299-300#Севернокорееца трябва да го ОТСТРАНЯТ, эащото явно личи, че е ЛУД!!! Всяко едно раэуэнаване може да му види сметката эа 48 часа!!!

249

Анонимен

преди 6 години

Тогава тези 20% не загиват,а бягат в Южна Корея,подплашени от "убавините" на хомунизма и геизма.

248

Анонимен

преди 6 години

А тия същите, избили милиони само в Корея и Виетнам, както и техните западноевропейски васали ни набиват от 20 години насам как злите сърби били извършили геноцид в Сребреница, избивайки 8 хиляди бошняци (които първо бяха 2-3 хиляди, ама с времето "стават" все повече). Да не говорим, че вече има различни данни как точно са се стекли там нещата. Но хайде, нека да е било така и сърбите да са го направили. А милионите от другата страна? Кое е геноцид? Има ли демократични бомби?

247

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 327: Дали???

246

Volen siderov

преди 6 години

Amerika da srinat

245

Volen siderov

преди 6 години

koi te osvobodi be shmatko

244

Анонимен

преди 6 години

Боли ме шашката за хипервентилирания комунист и дядката от америка.

243

Куку

преди 6 години

Се да можеше тоя луд кореец да изравни САЩ със земята и войните по света ще приключат

242

prabda

преди 6 години

До Анонименкраварите и руснаците за времено, после руский войски истеглиха, а краварите останаха в ю.к.вместо да радели япония, която е виновна за 2та световна война, разделиха невинна корея, която беше слаба.

241

Зозо

преди 6 години

Сев. Корея ще я бомбят скоро до дупка. Каквито и ракети да изстреля, ако успее изобщо не могат да достигнат САЩ. Ким е клоун и марионетка на ***!