6

До 5

преди 6 години

Е, и!Какво от това?!Значи Гришо успява да се концентрира по-рано и не допуска да стане 0:2 в мач, в който може да победи и това е плюс за Гришо.Петсетовите мачове има само на турнирите от Големият шлем, на Олимпиадата и на купа Дейвис и е изключиетлно рядка такава ситуация - от 0:2 3:2.

5

Анонимен

преди 6 години

Уви,фактите,Гришо не е взел никога мач след 0:2 .Това имах предвид!

4

До 3 д

преди 6 години

Дел Потро никога не е бил номер едно е ранглистата - стигал е до 4-то място през януари и април 2010 година.Гришо, както и всеки друг много силен тенисист като него, може да вземе всякакъв мач.

3

д

преди 6 години

Ето такъв мач Гришо не може да вземе.Но пък Дел Потро е бил номер едно .

2

Анонимен

преди 6 години

Нашият вече е в Хасково! В естествената си среда - на бостана!Ще се крие там, че леля му Никол иска деца, сега и незабавно!

1

Реалист

преди 6 години

Няма слаби тенисисти на турнирите от Големият шлем и на турнирите от серията Мастерс. Там всички са много силни, вкл. и тези, които играят на квалификациите, а тези мачове са потвърждение на този факт. Най-смешни са тези, които наричат анонимници тези големи имена в тениса. Андрей Рубльов показа, че не случайно успя да победи нашия Гришо и сега отстрани и Гофен. Много е вероятно да отстрани и Надал в следващия мач.