69

4epa

преди 3 години

ГАБРОВСКА РАБОТА !!!!!!!!!!!!

68

Чочо

преди 6 години

Произвеждаме помия и ярма за българската общност в чужбина! Защото знаем от личен опит, че по-лошо от това, българин да срещне друг българин извън границите на България, няма!!!

67

Адам Смит

преди 6 години

Аз ако съм производител на панелната гмеш ще давам най-лошото, на най-високи цени.

66

Няма лошо,бе...

преди 6 години

Българите всеки ден ядем евтин балкански кашкавал. Да не бъдем егоисти. Нека го опитат и бедните германци...

65

Анонимен

преди 6 години

Аз купувам българска лютеница, средната опаковка на Олинеза от руският магазин 1.70 Е.

64

Гол Ям Праз

преди 6 години

Искам пакет тоалетна хартия, кило суджук , две кила банани. И да са увити във вчерашен български вестник.

63

Гол Ям Праз

преди 6 години

Странно, че суджука не е най -купуваната стока.

62

Анонимен

преди 6 години

46 - Италианците му викат червено песто. Да, има толкова различни начини, за правене, колкото и села,но съм ял много близко, на нашата лютеница. А и нашата лютеница, не е разнородна и варира от край на край, освен ако не броиш това в супера за лютеница.

61

Анонимен

преди 6 години

69 - Понякога, просто ти омръзват. И аз много харесвах телешка рибица, държан 3 дена във вкум с хубаво масло, сол и розмарин, ама след 20тата, вече ми е като гума ...

60

Анонимен

преди 6 години

Някой да е чувал за промоции ?

59

До натопорчен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но сед като САЩ ни освободиха и ни дадоха демокрация вече имаме тоалетна хартия и банани. Трябва да сме благодарни на САЩ за това, че имаме тоалетна хартия и банани.

58

Анонимен

преди 6 години

До Анонимензащо ли наши работници трябва да берат боровинки в Англия когато тук може да се развива това пр-во и ще са по-вкусни със сигурност--------------И Къде в БГ ще направиш ферми за боровинки и кой ще ти ги яде после?Да земат викаш да отзоват беращите и да гивържат в България на синджир, а?

57

Анонимен

преди 6 години

и аз съм забелязал при много нови продукти,че отначало са качествени и вкусни като домашните,явно за зарибявка а после стават същите като другите,това е явна глупост на производителя и ламтеж за повече печалба, вместо за повече верни клиенти,колкото и за глу пав да имат родния потребител накрая се оказва,че глупавите са те,че не държат на клиента а на парата

56

натопорчен

преди 6 години

До 64 Тоалетната хартия и бананитеКефиш *** ! Искам да те излюбя яко!

55

до анонимен

преди 6 години

стига с тези тоалетна хартия и банани,това ли е най важното дето сега го имаме,а това че няма сигурност,спокойствие и гарантирани доходи както едно време не го споменаваш,а че сащ са ни освободили,по-голяма глупост не бях чувал,но ако имаш предвид приватизацията и разтурянето на ткзс-тата то по скоро са ни ограбили и унищожили

54

Анонимен

преди 6 години

Оказва се, че 300 грама кашкавал от една от известните марки у нас струва 7,60 лева в онлайн магазин в Германия, докато в родните супермаркети излиза 9,50 лева.-Джурналистката Боряна няма представа дори от елементарна математика и е писала пълни глупости. Елементарната аритметика показва, че кашкавалът в Германия струва 25.33 лв. Къде в България струва толкова?

53

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но сед като САЩ ни освободиха и ни дадоха демокрация вече имаме тоалетна хартия и банани.

52

Анонимен

преди 6 години

До до 55Мама и тати знаят ли, че докато са на работа им ползваш компютъра да пишеш глупости в мрежата?

51

Циник

преди 6 години

Всъщност...това е дуализъмCremwurst besteht aus gekochtem Huhn und hat ca. 2 % Fettgehalt. Es eignet sich hervorragend zur Gewichtsreduzierung!Едното значение "kren" акцентира на Хряна...А другото на консистенцията CremЗа мен по-правилното е второто...далеч не във всички наденички има хрян

50

Анонимен

преди 6 години

Към журналистите. Айде ако може да направите разследване, защо едно немско краве масло в Германия струва 1,29 евро или 2,55 лв., а България същото масло по магазините го продават за 6,50 лв.? И защо българското краве масло гони цени от 4 - 5 лв., при положение, че е пълно менте?