174

Анонимен

преди 6 години

Това не е гаф. Просто върви ислямизация на Европа. Миналата седмица един професор от БАН в статия обясняваше, че при Османската империя сме изживели апогей. Предатели.

173

Анонимен

преди 6 години

С това ме загуби Лидл! Рядко пазарувах, но сега ще ги подминавам. Да са мислили!

172

.

преди 6 години

Гърците реагираха и когато една испанска фирма пробутваше промоция "деня на дявола" , гърците отговориха на кампанията с "айде сикктир със скапаните ви очила ще ми празнувате дяволи и простотии. В Суджукленд никой не би реагирал, може би единици, които щяха да бъдат обвинени(?), че са "големи моралисти" , затова те гърците ще имат държава, а *** ще е територия.

171

Анонимен

преди 6 години

До наблюдателНатам вървят нещата, но мисля, че ще се справим и с това.Не ни е сефте да борим де..били от всякакъв вид, които виртуозно могат да създадат проблем и там, където го няма!

170

Анонимен

преди 6 години

До SSПич,В периода на късния социализъм един млад по онова време наш актьор беше имал някои затруднения заради това, че баща му 7 години е бил в Белене.Знаеш ли защо е бил там?Защото преди 09.09.1944 г. е завършил медицина в Германия и поради това на печата върху дипломата му имало свастика!На някои нашенски управници дотам им е стигал акълът. Лошото е, че днес България е в ръцете на тези същите!

169

:(

преди 6 години

Да не си правят експерименти със символите на вярата ни и с нашето търпение,за да не видят в действие потвърждението нанародната пословица "Да би мирно седяло, не би чудо видяло!"

168

наблюдател

преди 6 години

Все повече ще се засилва натиска върху християните в Европа и ще се стигне до открито преследване на християните в не много далечно време.Четете пророчествата на Слава Севрюкова, там всичко си пише. България ще загуби части от своята територия, мюсюлманите ще превземат Рим. Вече не говорим за християнска Европа, а за мултикултурна Европа. Умишлено нормалния бял човек се заменя с черен агресивен мюсюлманин.

167

антиглобалист

преди 6 години

Аз освен тези немски вериги бойкотирам и шведската ИКЕА- укрива данъци в Люксембург.И ми омръзна в уж европейски вериги в каталозите им да ни натрисат чернокожи,арабски физиономии и всякакви ***.Чувствам се дискриминиран.В Африканските и арабските вериги магазини(има ли такива?) да си слагат техния облик.В Европа НЕ.Европейския континент е на бялата раса.Изброените по горе да си вървят и да сътворят нещо в собствените си ареали.Не все наготово.

166

Alsal

преди 6 години

Nova reklama...Bulgarite sa izkupili kolekciata maje na Haidito...da vidim sega mogat li izkupi kolekciata ot elinski krastcheta?!

165

Анонимен

преди 6 години

Не просто бойкот, а активен бойкот! Кой например ще купи нещо с нарушена (случайно разбира се!) опаковка!?

164

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 150С тези рекламни кампании е трудно да изчезнат клиентите на Лидл Ако Лидл спрат рекламата ще доведе до изчезване на клиенти Цялата верига се крепи на реклама

163

Анонимен

преди 6 години

Целия магазин е като *** битак.Има много пакетирани стоки с найлон.

162

майко мила

преди 6 години

Хора, сериозно ли мислите, че това ни е най- големия проблем?!!! Измества се фокуса, целенасочено, а се върнахме в мутренските години- стрелби на пиянска сбирка, отвличане, убийства през ден....

161

мулти

преди 6 години

До Анонименкато не иска църква от Санторини, да си опакова локума с картинка на джамия от Мароко, но да не маскира сърповете в "глобално уважение", че няма му се размине само с глоба авторско право и обезщетение за накърняване национални и религиозни символи и чувства

160

Бойкот

преди 6 години

Не пазарувайте в Лидл и Кауфланд и без това ни лъжат -доказаха го и с проби а и ние не сме второ качество хора!

159

ШИХАН

преди 6 години

Когато човек плюе в извора после ще пие храчки. Европейци, които плюят в извора на своята култура - християнството ще станат първо *** а после бездомници. Но до там се стига с либерастията - директно в клозета на историята.

158

SS

преди 6 години

аз пък си обичам свастиката, много по древен символ от кръста, олицетворява слънцето, началото на живота.....

157

Анонимен

преди 6 години

Може пък производителят на локум да не иска кръстове.

156

Анонимен

преди 6 години

Мога да татуирам безплатно кръстчета на челото на всеки на който му липсват в опаковките. Не мога обаче да ви нагъвам мозъченценцата.

155

Анонимен

преди 6 години

От години не стъпвам в Лидъл, там е ужасно.