12

до 9 от славянин

преди 6 години

А ти ми каже на коя комунистическа страна демократите не са и наложили десетилетни икономически санкции!?

11

Острова на Свободата

преди 6 години

Да живее острова на СвободатаДа живее безплатното образованиеДа живее безплатното здравеопазване

10

до 9

преди 6 години

Колега...ти само ги гледай...каква реклама на Кастровия затвор правят маймунистите ...кубинците...имат късмет, че са на Карибите...иначе щяха зимата да изпукат!Сульовците маймунисти бъркат щедрата природа с успехи на маймунистката партия!!!Купони за ***!!!!Всякакви по-нататъшни коментари са излишни...и парадоксално смешни!Успехи с вонята на пот!Далече им идват Щатите....и океана е пълен с политнекоректни акули...ядат маймунисти без да им искат партийния билет!!!

9

Комунизмът е пагубен

преди 6 години

Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .

8

Петран

преди 6 години

На практика половината държава преживява покрай туризма. Старите американски кошници са превърнати в атракция за туристите. Има модерни частни таксита возещи на цени като в България , има и държавни лади.

7

Петран

преди 6 години

Средната заплата може и 1$ да е , но Куба в момента е това което беше България 1990-1991. Всеки втори се е захванал с някакъв частен бизнес , всяка втора къща предлага стаи под наем , кой прави закуски , кой ксра такси , частни камиони и т.н. Хората са съвсем нормално облечени , а кубинките съвсем не се продават за 5$ . Да кажем 40$ и нагоре.Такси от летището до града е 25? , та оставете я тая средна заплата. В частните ресторанти цените са като в Европа и гъмжи от туристи.

6

Куба-тъжно е!

преди 6 години

В Куба средната заплата е около 460 песос(около 20 долара). Това е голямото постижение след повече от 60 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

5

Анонимен

преди 6 години

Бях преди 3 години на почивка в Куба и да ти кажа не видях беззъб кубинец, а беззъби българи колкото искаш. А ние като имаме демокрация, да не би българките да не се разчекват за по 20 евро? Рарчекват се и още как.

4

Горките,

преди 6 години

Бяха скъсали отношенията си с Хамерика и вървяха добре. Сега допускат отново краварите и скоро ще им замирише на обор.Груба грешка.

3

dan

преди 6 години

Опозиционна коалиция заяви, че очаква 170 дисиденти да се борят да бъдат номинирани за общинските избори. - много добре ги знаем тези "дисиденти". Най-накрая истинските такива, ще бъдат извън властта (като Илия Минев в България), а онези, които се опитат да променят нещо ще ги изгонят от управлението (като Петър Берон бивш ръководител на СДС, низвергнат след като Тренчев се обади от "зад Океана", че Берон имал картонче в ДС). Ще си сложат удобни хора, като Ф.Д. и Костов, защото е "демокрация".

2

Реалист

преди 6 години

Горките кубинци.Един живот не стигна да станат нормална държава.

1

Анонимен

преди 6 години

Други партии ( освен маймунистическата ) нямат право да вземат участие в изборите...ДругарЕ....ей заТва не само сапУна ще ви е с купони....а кубинките за 5 $ ке се разчекват...