9

ref

преди 6 години

Метро районът на Стара Загора е някъде около 300 000 души и е втората икономика в България.

8

ЛА

преди 6 години

Стара Загора не виждам да има 320 00, но със сигурност са над 170 000. И си нямам представа защо се води още по-малък от Русе, след като Русе е най-обезлюдяващият се град наред с Плевен и губи на година по 1500-2000 души, а Стара Загора увеличава населението си.Тука говорим за населения, иначе по всичко останало ОТДАВНА Стара Загора е задминала клетото и изостанало Русе и всякакви сравнения с русе будят само и единствено смях.

7

Анонимен

преди 6 години

Не е точно така. Аз например се водя жител на провинцията, но работя и живея в столицата вече повече от 10 години. Тоест влизам им в статистиката че пътувам всеки ден по 50 километра за да ходя на работа, а реално не го правя, а живея на квартира.

6

Анонимен

преди 6 години

"ще трябва да се предоставят документи за направени финансови разходи - фактури за платен наем"Хаха. Вие виждали ли сте през живота си хазяин да издава фактура за получен наем?

5

Анонимен

преди 6 години

100-200-300хил са само догатки май френд. Гадната истина е, че наличното население живее в 4-5 силно урбанизирани района, а 80% от селата са обитавани от роуми, баби,дядовци и пия ндета или пък пустеят. Има изоставени масивни къщи по селата, а в големите градове се строят жилища нон-стоп. Пътуват хора около големите градове, които имат хубав имот в близко село и живеят като белите хора в къща с двор

4

Анонимен

преди 6 години

с всяка следваща "Помощ" от държавата само се постигат все по-лоши резултати. Давали 200лв на всеки пътуващ, значи ще дадем на 100 човека от град Х да пътуват по 40км на ден и да взимат 20 000 държавна пара на месец, вместо да се помисли за работа по градовете им. Объркана ми е логиката на подобен вид помощ.

3

Заралия

преди 6 години

Стига глупости! Ако община Стара Загора (не градът!!!) има 100 000 души население в момента би било повече от добре!

2

Анонимен

преди 6 години

Реалното население на агломерацията на град Стара Загора е 320 000 души. Много мигранти идват всяка сутрин и се връщат в провинцията вечер.

1

Анонимен

преди 6 години

Навсякъде на Зспад хората живеят на 100-200 километра от работата си.Това е нормално.Кое ви се струва не реално в бг, нищо ново.