50

Анонимен

преди 6 години

До НиколоваА с общинското и жилище имаше ли удоволсвието да се запознаеш? Пита ли я дали може да ти уреди и на теб, както е уредина на брат си?

49

Николова

преди 6 години

Имах удоволствието да се запозная с нея/ не по политически повод/. Направи ми прекрасно впечатление като човек. Желая ѝ много успехи напук на зложелателите!

48

Анонимен

преди 6 години

До ПомакиняИ за Надежда Михайлова (Неински) се чудехме защо такаедно съвсем невзрачно момиче изведнъж бе катапултирано в политическата върхушка.После разбрахме, че има и еврейска, и помашка жилка в рода й.

47

Ясно защо ЕС умира

преди 6 години

Ясно е защо ЕС си отива. Като гледам филоложката да се занимава с цифровизация на най-високото му равнище, няма да го бъде ЕС. Със сигурност.

46

Помакиня

преди 6 години

На помакиня ми прилича антропологично. Сигурно е помакиня, т.е. мюсюлманка, та толкова я издигат без всякакви знания и качества. Помакиня е според мен, също като Плевнелиев, и двамата са от Гоце Делчев. Той я вкара в ЕП чрез Герб. А Дол най-много от всичко обича исляма.

45

Край

преди 6 години

Похвално слово за добре възнаградената посредственост.

44

Рамблер

преди 6 години

И Фейсбук, Гугъл, Туитър, и цялата Силиконова долина плюс китайските и руски хакери, че и Лаборатория Касперски, и Асанж, затрепериха пред вида на тази гоцедельчевска филоложка, протежето на *** и на любителя на исляма и Местан, кумът й Жозеф Дол.Трепери Касперски, трепери Силиконова долино! Иде Неделчева от гоцедельчевско с френски език .

43

Наблюдател

преди 6 години

Е точно пък тази посредствена женица едва ли ще причини безсънни нощи на Марк Цукърбърг..

42

480 000 лева

преди 6 години

Става дума за много пари. Другарката Габриел ще взима около 480 000 лева годишно. Това са пенсиите на около 2 000 български пенсионери. Един българин трябва да работи 40 години, за да заработи тези пари!

41

111

преди 6 години

Остро лечице, малки устнички....изглежда ми много зло това женище, дори леко плаши

40

Анонимен

преди 6 години

Много ангажирана и компетентна Смях :-)

39

анадън му

преди 6 години

разбира ли нещо тая булка от компютри и ектроника, май хич.ЕК е място където работещите там вземат заплата равна на заплатите на пет хиляди души в държавата българия.Народа мизерства и гладува ,а те свръх богатеят.нямаме нужда ние обикновените хора от ЕК и от тях, нямаме нужда и от тая кумичка.

38

питане

преди 6 години

А защо САЩ преименуваха подвасалната си територия от "Народна Република България" на "Република България" а нейния кум е шеф на Народна Европейска партия? САЩ защо не преимебуват партият на кума на Мария Габриел от Народа Европейска Партия на Европейса партия както преименувата Народа Република България в Република България?

37

Burzum

преди 6 години

ГЕРП ,само най доброто!

36

Анонимен

преди 6 години

До ГерберГербер и ти можеш да направиш същото. Потърси си работа, ти си образован, с добра визия и изградено мение и току виж "тази прекрасна жена" те забелязала и теб. Тя има афинитет към успелите, може да се омъжи за теб, или най-малкото за кум да те вземе :)

35

Анонимен

преди 6 години

До Каринахаха, абсолютно точно, типична комсомолка! не блести нито с визия (са тази дълга като на заклан петел шия, нито с дар слово, нито говори английски като хората, но за сметка на това е супер послушна и натегачка! Бойко да внимава, защото тази селска тетинка няма и секунда да се церемони и на него да стъпи като на столче, за да се издигне в новото Гестапо - Брюксел

34

пиле Гроуър

преди 6 години

до # Гербер Че то останаха ли алкохолици необхванати от герп ?!

33

Анонимен

преди 6 години

До ДельоКое и е умното? Че не може да говори английски, но се опитва да чете без да разбира какво чете и да прознаса думите правилно или това, че дори не умее да прикрива злоупотребите си с власт?

32

Гербер

преди 6 години

Трима алкохолици сте тук които коментирате и обиждате тази прекрасна жена! Отворете по добре ***-a и си намерете някаква работа и затворете бутилката толкова рано. Оставете коментирането на сериозни статии на хора образовани с изградено мнение и добра визия за развитието на България, вие сте си прости алкохолици !

31

factotum

преди 6 години

Мирише ми на цензура, фашизъм. Тази за Гьобелс ли се мисли!