17

сова

преди 6 години

До Анонименне ,изобщо не ги убиват , никак няма пребити и убити старци за жълти стотинки

16

Анонимен

преди 6 години

До anonimenЗащото Разбойко

15

anonimen

преди 6 години

Не мога да разбера защо тези които ги знаят кои са не са още осъдени на доживотни присъди - краино време е да се вземат адекватни мерки и всички мутри разстрел или доживотни присъди - ало власта спи ли или напротив ?!

14

O

преди 6 години

може би е трябвало някой просто да направи контра и да предложи 2 млн за техните глави, така отдавна всичко щеше да е приключило.

13

Инвеститор

преди 6 години

Явно са добри за инвестиция тия, дали имат вече IPO? Ако да, бих си купил акции от тях.

12

Анонимен

преди 6 години

защо ги мотая по съдилищата, трябва да са отдавна в гроба

11

Анонимен

преди 6 години

Направили са грешка с плащането откупите, аз ако мога да платя половин милион, ще ги дам на някой да разбере кои са тази тарикати и буквално ще им разкатая фамилията - око за две, зъб за чене. Тези фекалии разбират само от груба сила, мислят си че са недосегаеми и неязвими, но и ако тяхното дете, майка и т.н. изчезне друга песен ще запеят.

10

Анонимен

преди 6 години

И като ги хванаха наглите какво стана? Хуманния български съд им даде смешни присъди. Трябва ни много по-строго законадателство за криминални престъпления, не може за отвличане да те осъдят на 15 години и да излезеш след излежани 5 години. Тези хора трябва да зад решетките до живот или още по-добре да работят до припадък на някоя кариера.

9

Манолски

преди 6 години

кфо стана със синчето на СофАвто с мерцедеса ?

8

Анонимен

преди 6 години

imal pari dal.bednite hora ne gi ubivat nali?

7

избирател

преди 6 години

С тия закони и приложени наказания,не смятам престъпниците за виновни.Има възможност и те се възползват.Съвсем нормално си е.Притеснявам се само за Цацаров,ми то всеки момент ще избухне бе хора.Горката му кожа,как ли издържа?!

6

А кой смени закона

преди 6 години

така, че тези да могат да излизат предсрочно от панделата. Кой и защо не е разпнат на някой стълб. Защо тзаи *** (Наглите) не са...

5

Анонимен

преди 6 години

Еми бананова република,баце,това сме ние,колкото и да ни боли.

4

Анонимен

преди 6 години

Ей, обичам моята Татковина, ей...

3

Анонимен

преди 6 години

Международно признати експерти потвърдиха,че тези отвличания са дело на високо подготвени професионалисти.Набедените от Цветанов и Борисов така наречени Нагли може би са били дребни играчи в тази група.Милионите и тези които са ръководели акциите още не са разкрити.Дъщерята на Брендо беше отвлечена единствено преди разпитите му,за да не издаде истинските босове на нарко каналите в БГ,а всички знаем кой движи,наркотиците.

2

Аз

преди 6 години

Природата обича равновесието : Като много си скубал от народеца, идва и твоя ред !

1

Анонимен

преди 6 години

Това с отвличанията в малка страна, осиобено след като се разчуе, си е просот самоубийствен бизнес. Колко от ощетените, биха дали отново, цената на откупиа, за да ги видят тея, разпънати на кръст, ама буквално ?