24

Starija hush

преди 6 години

Kim e zlatnata koko6ka i USA nikoga nema da go svalat ot vlast.

23

Жиб.

преди 6 години

Нека ООН предложи резолюция за военно разрешаване на конфликта с параноичното разлаяно пънкарче- тогава веднага ще разберете кои са му съюзници и кой го насъсква да извива ръцете на света.

22

Анонимен

преди 6 години

Дотук видях само глупости. Никой не даде факти , къде САЩ нападат някой . Атомни бомби , мирни граждани ...алабала. По време на война всичко е позволено. Питам, куде са фактите че САЩ нападат ? Това, че ще нападнат СК ...Ами да е нападнат 20 години е чакат да спре с ядрената програма....сама си е виновна.

21

СатаНАТО™

преди 6 години

Единственият, който реално има интерес и който подстрекава Ким, е Путин.

20

анонимен

преди 6 години

ами франция кьде си правеше опитите някьде по островите в индииския океан

19

Цинизъм

преди 6 години

САЩ не искат война, но хвърлят бомби и *** по света с мирна цел.

18

Теньо

преди 6 години

Никой не може да победи ЛИДЕРА КИМ ЧЕН УН! КНДР е малка държава с големи топки и сплотена нация непознаваща унижението като една друга "държава" член на ЕС, която си наряза индустрията и население което ще изчезне до 10 години.

17

Измерване

преди 6 години

Мощността на ядрените бомби се измерва в килотонове тротил. Произведената и тествана последна бомба е няколко килотона. Бомбите на въоръжение от при американците и руснаците са на базата на термоядрен синтез и се измерват в мегатонове. Какво се заяждат с това севернокорейско джудже? Пентагона иска да ликвидира северна корея, от там тръгва проблема.

16

анонимен

преди 6 години

какво е нецензурното в думата нап====лм

15

анонимен

преди 6 години

кои хвьрли 2 атомни бомби над япония през 1945 г кои хрьрля бомби инапалм над индокитаи през 1952 г кои хвьрля бомби над болници в ирак и сирияпрез 2017 г нали не е сев корея тогава оон да настоява сащ да изтеглят базитеси от различни точки по света и да остави светьт да живее в мир

14

Ангел

преди 6 години

Единната позиция трябва да е срещу Китай! Ако Тръмп и други Световни лидери преустановят всички Бизнес и дипломатически отношения с Китай докато Китайците не се оправят с проблема Ун.Знайте че Американските Дипломати още няма да са си купили билети за напускане, а Ун и цялата Комунистичка *** на СК ще са се изпарили от лицето на земята!

13

Анонимен

преди 6 години

Къде точно видяхте, че САЩ правят войни ? Аз виждам , че САЩ или се защитават или защитават народи нападнати от комунистически военни режими ???? Посочете , къде не е така ? Или малко четете или сте платена пасмина. Аз говоря с факти ...вие с лъжи.

12

Анонимен

преди 6 години

На 2 август 1990 г. Ирак започва инвазията в Кувейт с четири елитни иракски дивизии на Републиканската гвардия, включително и иракската армия.Основната цел на командосите, разположени на хеликоптери и лодки е да нападнат столицата на Кувейт.В резултат на неспазените условия, определени с резолюция от Съвета за сигурност на ООН, за изтегляне на иракските войски от кувейтската територия, на 24.02.1991 започва операция Пустинна буря. В нея вземат участие 230000 американски военнослужещи.

11

дуро

преди 6 години

КНДР е страотна държава нали, тролчета? Рай!! Само, че ако си пуснеш чужда програма по ТВ те чака...............растрел!! И семейството ти в каторга до живот!! Рай!

10

Анонимен

преди 6 години

"Без предварително обявяване на война от японска страна, базата е атакувана от 353 японски бойни самолети - бомбардировачи и торпедоносци, на две вълни, излитащи от шест самолетоносача. Унищожена е голяма част от американския тихоокеански военноморски флот.Атаката е повратна точка в развоя на Втората световна война, тъй като става повод за влизането на САЩ, която да този момент е неутрална; всъщност в периода до 7 декември общественото мнение в САЩ е настроено предимно към запазване на политика.

9

Тайничко

преди 6 години

Всички японци тайничко се надяват, Вашингтон да влезе в обсега на севернокорейските ракети, за да има възмездие за Хирошима и света да се отърве от тия дето никога не искат войни и все ги подпалват.

8

Анонимен

преди 6 години

"Войната започва с нападение над Юга от страна на Ким Ир Сен, който се надява по военен път да обедини Корея в една държава, управлявана в духа на комунистическата диктатура. В отговор Съветът за сигурност на ООН взема решение да подпомогне южнокорейците. В обстановката на политика на бойкот, предприета от СССР, ООН с решаващото участие на САЩ, контраатакува и отблъсква войските на Северна Корея до границите на Китай."Войната НЕ Е започната от САЩ.

7

Burzum

преди 6 години

Ким не може да бъде спрян!Напред ,о парий презрени!

6

Анонимен

преди 6 години

"Войната никога не е нещо, което САЩ искат. Не го искаме и сега."Това е по-зле и от пор. но.

5

Анонимен

преди 6 години

Разумните се събират и мислят. Глупавите седат сами и избиват комплекси. Нищо ново.Светът трябва да застане единно срещу ядрените опити и програми. Това нанася сериозни щети на планетата. Тоя маймун , неможе да мята ядрени бомби и да пуска ракети , когато му скимне. Няма нормален човек, който го иска. Останалите сте просто смешници правищи се на интересни ...Нищо повече.