11

Свободен българин

преди 7 години

"В отчета се казва още, че кадровият недостиг в Агенцията все още не е преодолян, въпреки назначаването на 43-*** нови служители." - Кадровият недостиг от времето на министър Йордан Соколов ли? Напълнихте службите със "свои" хора и после се чудим защо няма информация.

10

Advocatus Diaboli

преди 7 години

За първите 6 м. разузнаването е осигурило изпреварваща информация от изрезки от стари вестници, за действия...

9

Анонимен

преди 7 години

"Разузнаването" пази онез дебелог*зите и хич не му дреме за друго, освен за техните интереси.

8

Анонимен

преди 7 години

Сега по "демократичен" обичай трябва да поместят списъка им във Фейсбук.

7

Ами махнете ги Тия

преди 7 години

Цитирам изповед на МВР от вашия сайтАвтокрадци от провинцията са задигнали автомобила "Шкода Фабиа", с който беше отвлечен Адриан - синът на шефа на "Софавто" Тони Златков. До този извод стигнали разследвщите, след като разпитали столичния контингент от апаши.През коридорите на СДВР минали всички бандити, известни с подвизите си в краденето на автомобили - около 150 души. Всички до един били категорични, че не са откраднали шкодата и не са получавали такава поръчка.Честити резултати

6

Анонимен

преди 7 години

Имаше един виц за конференция на хирурзи и нашите учудили света с пациент, на който единствените здрави органи му били гз и ушите. И всички присъстващи учудени попитали:- И как е пациента в момента? Какво е състоянието му?- Ми как? Пър'ди и се услушва.Кой сектор от икономиката работи и допринася за развитието на държавата, а не само за пълненето на другарски джобове? Или вече се завръщат хората с два пръста челца?

5

Анонимен

преди 7 години

При наличието на настоящата политическа ситема,от такива "разузнавателни" и не само,структури,няма никакъв смисъл!Цялата тяхна дейност се обезмисля от политическите решения,които се базират не на обективната преценка да данни,от кйто и да е сектор,А СА ДИРЕКТНО НАЛОЖЕНИ ОТ ВЪНШНИ ГОСПОДАРИ!ДАЖЕ И ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ИЗБОРИ",СА НАПЪЛНО БЕЗМИСЛЕНИ,ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА!Всики тези залъгалки,като "избори","политическа система","държавни независими структури",са просто залъгалки за управление на стадо

4

Анонимен

преди 7 години

Брей цъфнахме и вързахме при суджука. Тази асфалт кокона, симитлийската мома от банкя накара всичко да работи на триста процента, седмично. Ей го и каналджията далавери, сменил оня тупань, завряният зет, цецо ухото, и той уредби събира. А баце вече е оръжеен търговец и то гоуем от банки,позаряза захарта.

3

Неа

преди 7 години

Оххххх

2

новите източници

преди 7 години

Банда ид.иоти

1

Анонимен

преди 7 години

На кого са близки тези нови източници? За един приятел питам!