56

Анонимен

преди 6 години

ТоА - да го пуснат! Ама преди това - да му завържат очите така, че да не може да свали превръзката! Да го видим, какъв "герой" е.Гад ***!!! Че и нагла гад на всичкото отгоре!

55

Отрочето....

преди 6 години

...на татко. Баси помияра е туй ***. Ако някой го беше пребил там,щеше да реве на ченгетата като ученичка. Иначе голям бабаит. ***

54

До 49

преди 6 години

Ако баща ти има и некой излишен лев , направо незнам кой чакаш, в БГ живота от 27 години е като на GTA...

53

Анонимен

преди 6 години

Отвратителна муцуна на очевидно смятащ се за недосегаем и безсмъртен... Свещи да му купи баща му.

52

Демокрация е

преди 6 години

Не виждам какво толкова е направил - сега е демокрация и всеки може да прави каквото си иска, особено ако с действията си нарушава правата на другите.

51

Анонимен

преди 6 години

Момчето е на правилните евроалантически позици... Няма бутане.

50

_!_

преди 6 години

трудови лагери....

49

Циник до 43

преди 6 години

Никой от пишещите не знае...какво е накарало мъжа с Маздата да направи това...има моменти в които ставаме жертва на "бляк аут" живота ни е тежък - Оджей Симпсън...Оскар Писториъс...битови драми...в Германия полудели татковци убиват и децата си...амок!А този *** льо ...без повод бил слепци...които сигурно са оставили парите си в магазина на татко му - селянин възпитал още по-голям селянин!

48

Тъпи

преди 6 години

Ако го пуснат ,аз ще започна да обирам, да пребивам ,да крадя ,да крещя и т.н. .Писна ми вече тези 27 години една и съща история на съдебната власт .Маргините ,Баретата ,Очите и други нови хайдути. си живеят охолен живот.

47

VAL

преди 6 години

Правилно,смелият ****льо трябва да е в пандиза,не под домашен арест.

46

Рогачев

преди 6 години

На тоя освен боя с тояги,които предлага 43 да вземат да му извадят и едното око!Ако не кротне-да му извадят и другото!*** с ***...

45

Анонимен

преди 6 години

Като има здравословни проблеми, да минава на труд в някоя каменоломна и гладолечение и ще е като нов за половин година. Познавах хора, които са минавали през трудови лагери. Изключително здрави и запазени, с бистър ум, единият почина на 90 и няколко, другият мина 100-те.

44

Дядо

преди 6 години

До щастлив съмТо склерозата не прощава. Бъди щАслив!

43

Фейс контрол

преди 6 години

Стигати ми само външния му вид. Излъчването. А, ако си отвори устата не искам да мисля.

42

Анонимен

преди 6 години

***, не знам как ги преценяваш нещата, но жената я няма вече и децата и са останали без майка, родителите и погребват детето си, заради егото на един ***..а този просто е наглезен безхаберник и ако баща му не беше махленска мутра, нямаше въобще да четем за подвизите му. Този е за 300 тояги на гол ***, да го види цяла България, да загуби самочувствоето си на недосегаем, докато другия си е за електрическия стол.

41

Анонимен

преди 6 години

Правилно е против домашния арест- вкарвайте го в пазарджишкия братчедите да му продухат ауспуха и ще му минат всички болести.

40

Циник

преди 6 години

За мен този плу жек е по-голям престъпник от мъжа убил жена си в пристъп на отчаяние!Какво същество трябва да си - за да биеш слепи, че пресичали БАВНО???Болен е....да...социо *пат!

39

kolio99

преди 6 години

До Пичми фешон е!!!

38

Пич

преди 6 години

10 години само заради мутрата и ризката, с която е имал наглостта да се появи в съда. Може ли с такава риза да отидеш в съда?! Наистина сме много п_рост народ.

37

kolio99

преди 6 години

да не му е харесало как го лекуват в...ареста!!1