21

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея е икономически колос межде два други далекоизточни колоса, докато Сев. Корея тъне в нищета. Единствената разлика между двете е комунизмът. От тук нататък сами си правете изводите!

20

Анонимен

преди 6 години

Самозабравилият се севернокорейски властелин си играе с огъня и фитила на ядрен апокалипсис в собствената си съсипана от комунизма държава. Жалко за корейците!

19

Анонимен

преди 6 години

А Южна Корея готви ново пускане на смартфон. Всеки си знае работата.

18

МУУУУ

преди 6 години

Корейският трън се оказа непоносимо забит в *** на говедарите от САЩ. Болката е нечовешка, безсилието тотално, и мученето се чува през два океана.

17

Жико

преди 6 години

Не съм чул, Ким да заплашва България. Причина - и ние не го заплашваме.

16

Жиб.

преди 6 години

Дайте на един побърканец власт,подсилена с ядрено оръжие и го оставете на мира- той сам ще си строши главата!

15

Анонимен

преди 6 години

Това е многоходово активно мероприятие, заедно с грандиозния митинг на Кадиров срещу Бирма, за сплашване и против интересите на Китай, с намесване и на новото нефелно американско ръководство. Ако Тръмп се хване на КГБ въдицата, за Китай остава или да се съгласи да финансира Сила Сибири, или зимата да си вземе Сибир. И двата случая са удачни за Путин.

14

Анонимен

преди 6 години

Перчемът го дава непукист, а му треперят нааканите *** от една малка С. Корея, ***...

13

Олег

преди 6 години

Все пак прасчо не иска да умира.

12

Анонимен

преди 6 години

Рижавата шишарка е станала отзад кафява...

11

Анонимен

преди 6 години

Дано скоро да започне тази Трета Световна Война! То разни алчни се нас'раха сао да се ежат. Да си отнесете всичко в гробовете заедно с децата си! То явно няма да се усвестите докато не им писне. Егати колониалистите "умни".

10

Бай ганьп

преди 6 години

Радетелите на демокрацията САЩ са загрижени за Северно корейският народ, няма да умират от глад, ще имат свобода на словото, високи технологии, добро образование, висок стандарт и ще пътуват свободно по света! ( Дори и в сънищата си, за справка виж Ирак)!

9

Анонимен

преди 6 години

Събирам пари за самолетен билет на Кънев от БХК до Северна Корея. От посолството на КНДР в София ми обещаха нежно, по евроатлантически да го наденат на следващата подготвена за изстрелване балистична ракета!

8

нн

преди 6 години

Северна Корея е китайския юмрук в зъбите на САЩ. Просто тези времена дойдоха. Русия, формално се прави на заинтересована. Китай и Русия преобръщат нещата със световната хегемония на САЩ. Ако САЩ разпалят война на Корейския полуостров, голяма беля ще стане там, а САЩ пак ще излязат сухи, както през втората световна.

7

ИДЖИС ТУК, ИДЖИС ТАМ

преди 6 години

а истината е , че 50% е шансът да минат ракетите. А за САЩ и една да мине е неприемливо.. Така, че СПЕТЕ СПКОЙНО ДЕЦА. ЗЛОДЕЯТ от ВАШИНГТОН ще си кротува и само ще бълва гневни тиради

6

Калоян

преди 6 години

Категорично съм против Швейцария да посредничи! Трябва да се заложи на опита и затова нека помогнем на света и изпратим пощенския гълъб Бойко при Ким Чен Ун! Бойко да му разкаже за началниците и ако имаме късмет може корейския ТИКВОН да прати нашия ТИКВОН в трудов лагер и...ех, размечтах се...

5

ДАААА

преди 6 години

Войната приближава САЩ. От 200 г не са водили война на собствена земя така, всичките приказки на ТРЪМП са си само приказки...

4

zeus

преди 6 години

Нали в района има американски кораби с противоракетната система ИДЖИС, защо не свалят на Прасчо ракетите (въпроса е риторичен)?

3

САЩ СВЕТОВНОТО ЗЛО

преди 6 години

докато нямаха ИРАК , ЛИБИЯ, СИРИЯ чдрено оръжие бяха нападнати от САЩ директно и разрушени. Тъй, че само силата може да спре агресора. КИМ ТРЕТИ не е хвърлял ядрени бомби по никого, а ТРУМАН ДА. С един подпис уби 200 000 мирни граждани

2

ДВОЕН СТАНДАРТ

преди 6 години

Израел направи тайно 200 ядрени бойни глави, а САЩ им дава по 4 МЛРД $ годишно само за АРМИЯТА и заедно правят ракети и избягват споразуменията с РУСИЯ. МЕРКЕЛ им продава подвоници за изстрелване на тези ракети.