700

Анонимен

преди 6 години

Русия == свобода

699

Курте

преди 6 години

Като гледам колко коментари има,айде накой да каже че статитята не е вярна.

698

Анонимен

преди 6 години

До Аз съм гейСтани русофилче та да се успокоиш най-накрая.

697

Аз съм гей

преди 6 години

Аз съм гей и искам твърдо в ЕС и НАТО и мразя чичо Путин, щот не е гей като нас

696

Сама говори

преди 6 години

Статията сама говори за себе си. Тотална пропаганда и измишльотина. Всички знаят че сме губерния на Вашингтон и всички руски енергийни проекти бяха провалени и отиват в Турция. Защото Турция ги иска.

695

Плюйте

преди 6 години

Колкото повече плюете, толкова по русофил ставам. Благодарен съм ви. Давай Путин, мачкай краварите.

694

Анонимен

преди 6 години

До 770 Казал е, че няма да се бием с руснаците, а не че ще минем на тяхна страна.Комунистите преиначават истопията, както си искат, факт.

693

Анонимен

преди 6 години

Русия = робство!

692

Не!

преди 6 години

О, колко ви, братя, жалея! О, как би желал, братя клети, Свобода и вам, и за нея, Кат нас да живейте и ***! Иван Вазов, 1916

691

Не!

преди 6 години

О руси! Аз друг път ви славях За подвиг велик и чудесен, Високо ви ликът поставях Във мойта душа, в мойта песен! Вий някога знаме Христово Развяхте за благо човешко Строшихте ни игото тежко, А днеска ни носите ново! И пак не ви мразим (не крия: Обича ви още народа); Но любим и свойта свобода, Стократно по любим я ния. За тоз кумир ния се бием И с чужд и със близък упорно И нема ний врат да превием Пред никакво иго позорно! О, колко ви, братя, жалея!

690

Не!

преди 6 години

НА РУСКИТЕ ВОЙНИ О руси, о братя славянски, Защо сте вий тука? Защо сте Дошле на полята балкански Немили, неканени гости? Желали би вас възхитени Да срещнем со сълзи и с китки Но идете вий настървени, На грозни зовете ни битки! Желали би вас да прегърнем И тоз път сърдечно, горещо, Но взорът ви свети зловещо Как ръце сега да разгърнем? Дошле сте да браните, клети, На хищник грабежа хайдушки, Та вместо любов и привети Вий срещате нашите пушки. О руси! Аз друг път ви славях ... ВАЗОВ!!!

689

Анонимен

преди 6 години

Принципно такива псевдоанализатори взимат луди пари за да пишат глупости, каквито се очаква да напишат. Ако имаше поне капка истина, отдавна да бяхме построили Белене и Южен Поток. Защото никой до сега не може да ми обясни как хем сме троянския кон на Русия, хем прекратихме една камара проекти, че дори се хвалехме на американците за това.Такива сапунени статии са за стадото овце, които не се интересува от детайлите и го мързи да мисли.

688

Анонимен

преди 6 години

Интересно що не са препечатали цялата статия а сама извадки от нея.Та да се види ,че наистина "Съществуват и така наричаните "полезни *** ",... и че Марк Галеоти е един от тях.Откъде накъде само неговата гледна точка е правилна.Според него всеки които има собствено мнение и не подкрепя безусловно опорните точки но НАТО и ЕС е враг.Това си е направо болшевишко мислене.Ако се сравни неговата статия с това което говориха партийните секретари на БКП само трябва да се смени НАТО с ВД и ЕС с Русия

687

Анонимен

преди 6 години

:) естествено че тук е руска губерния от 140 г насам. И сибирската империя отново ще цепи губернийката на парчета и ще я търгува с този и онзи . като преди 130 г и после преди 73 г. Нищо ново под слънцето .

686

коко

преди 6 години

Тези на снимката не ходят на митинги безплатно...Ако им платят аборигените и за тях ще крякат .

685

Анонимен

преди 6 години

Ха сега де. Уж всички на запад са гейове а пък гъмжи от руски ***. Странна раута..

684

Анонимен

преди 6 години

Кат Рсия нямя втора,тъй магъща на света,тя е нашата опоратя е наша висота ! Дядо Вазов

683

до 778

преди 6 години

Те сороските *** са само в София. В провинцията ако дойдат и спомен няма да остане от тях. Духът им ще витае вечно в провинциалните полета.....

682

до 777

преди 6 години

Много от рано сте се надрусал ! Може да не дочакаш новата година .....

681

popa

преди 6 години

хаха, каква проруска бре, НЯМА АТОМНА ЦЕНТРАЛА, НЯмА ЮЖЕН ПОТОК, тая статия е по-добрра и от ВИЦ!