9

иуио

преди 6 години

Затваряне на всички европейски граници за търговия и транспорт за пуйкия. Вън пуйки и мюсли от нашият общ европейски дом!

8

Анонимен

преди 6 години

Ердоган въобще си няма зор за ЕС, скоро с Иран ще са в БРИКС+Които не знае в БРИКС са ресурсите и реалното производство.БВП на ЕС и УСА над 80% е услуги и надуване на балони, затънали в ОГРОМНИ заеми, абсолютна пирамида!В краткосрочен план, че сме в ЕС е СУПЕР, обаче в дългосрочен план, сме ***!За това скоро ще се спретне ТСВ, за да се нулира всичо!

7

анализ

преди 6 години

Ако ЕС е последователен в намеренията трябва бързо да издигне пет метрова стена на границите с Турция и да ги затвори!Да прекрати всякакъв търговски обмен и в режим на пълна изолация ще принуди Ердоган да пълзи като червей и да моли за снизхождение..Нещо,което брюкселските меки китки ще проспят и след време ще е късно!

6

Анонимен

преди 6 години

Добре ще му начешат муцуната ислямистка.

5

Анонимен

преди 6 години

Бабо Меркел, где така? На джамия Мустафа!

4

Анонимен

преди 6 години

В ЕС, ако си не европеец ти се полагат една камара права и никакви задължения.

3

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникОрдите нахлуващи в Европа ще донесат по-лошо и от Турция в ЕС .

2

Циник

преди 6 години

Турция се отдалечава с огромни стъпки ....Към Анадола...и Диарбекира...към туземния арабски свят...където и е мястото всъщност!!!Логичните последици от султанският диктат е отдръпване на западните бизнес партньори...загуба на пазари...загуба на капитали....загуба на доверие в автократичния сдухания...Кеф....и когато турските бизнЬесмени загубят милиарди...на Ерсдухания ще ме стане тясноКеф!!!

1

Анонимен

преди 6 години

Отсега се знае кой от 28-те е ибрик с аграрен тен, който ще удари рамо на комшу Ердоган в спора му с Европа. Баш "европеецът" ББ.