69

Анонимен

преди 6 години

A 95 в САЩ??? Там няма такова нещо. Миже би автора еимал в предвид "unleaded", който за сведение на "автора" е 92 октана.

68

серсем

преди 6 години

Направих си труда сметна.Живея в Франция от 19г.Мин.Заплатата в момента е 1180Е.Литър 95 е 1,20-1.30.За 50Е.,пълня.Значи 23 резервоара.А,аз от отдавна НЕ съм на минималната.Е,за едната славна история и псевдо патриотични криво разбрани истини,НЯМА да се върна ,та да обреча децата си на вечна простотия и немотия.Бъдете живи и здрави, гледайте днес да сте щастливи ,а не утре да ви обещават .

67

Анонимен

преди 6 години

През 1980г. при бай Тодор взимах заплата 185 лв. / като млад специалист със висше образование /. За 10 - 12 лв. пълнех резервоара на колата 40 л. Сега взимам заплата от 850 лв. т.е мога да заредя 40 л. какво остава за храна, ток , и пр.?

66

111

преди 6 години

Багерист в Разград-580лв.Как да живееш?

65

men

преди 6 години

shtom sme ovce taka shte e v USA si kupuvat 2 tona gorivo s edna minimalna zaplata a tuk samo 200 litra razlikata sami ia vijdate .... a to veche na mladite im pisna i povecheto veche ne sa v BG iznesoha se po malkite naseleni mesta osobenno e mnogo vidimo obezliudiavaneto .... pravete si izvodi turskoto robstvo li e bilo po zle ot Boikovata demokracia koiato sasipa naroda

64

Аааа, НЕ!

преди 6 години

Значи, моят скромен автомобил има малко над 80 литра резервоар. Тези 460 лв, даже да приемем, че са брутно взети, тоест "чисти" 460 са си за 2-3 резервоара пари... Това си има само едно име - МИЗЕРИЯ!

63

до 67

преди 6 години

Аз съм на 3000, но не мога да си позволя доста от нещата, които управляващите ( визирам зеленият бръмбар със скъпите чанти) си позволяват. Работя по проекти за милиони. Не съм видял никога богат инженер или учем - те са бачкатори. Не съм видял никога умен богаташ - те са лапачи.

62

Анонимен

преди 6 години

vidimite rezultati na gerb:)))))))))))

61

Интересно?

преди 6 години

Но пък никъде няма толкова коли на глава на населението колкото тука ...

60

Ааа, не

преди 6 години

Тука нещо не е така. Бате Бойко каза, че сме номер 1 и сме в пъти по-добре от Румъния. Ще обидим Слънцето.

59

Анонимен

преди 6 години

Аз съм с горе - долу колкото средната заплата и пак не мога да вържа двата края и ми се налага да се ограничавам страшно много, а тези които са с минимална заплата, наистина не знам как издържат! При това, тук за бензин въобще не става дума, не знам как се справят с основните разходи!?Иначе ония горе не си знаят парите и даже парадират с високия си стандарт на живот, като например Лили Винетката с нейните чанти за по 20 хил. лева!

58

Анонимен

преди 6 години

76% от българите в членката на ЕС (на втора скорост) живеят на и под прага на бедността според данни на Евростат.

57

поне

преди 6 години

в Русия минималната заплата е 7800 рубли, което са 220 лева, а у нас е 460 лева - над два пъти повече.

56

Анонимен

преди 6 години

AKO PITATE BOKO NAI DOBRE SME V EVROPA:)))))))))))

55

до пантофата 59

преди 6 години

аз тук си изкарвам достатъчно и с бате ти и Бойко и без него аз достатъчно се боря за Българията като си плащам данъците в размер доста повече от минималната заплата, а ако на неб не ти е добре си го направи а ако не можеш продължавай да си в духовия оркестър

54

Келеш

преди 6 години

Средностатистическия резервоар е по-скоро 60л (без резервата), а не 50л.

53

ист

преди 6 години

Македония е полу постиня сравнена с България. Там МРЗ е 505 нашенски лева. Явно при нас търговците на горива крадът и с гъ за си.Велика е Русия. Велик е Путин. Цели 205 нашенски лева е МРЗ. Руснаците имат две възможности - да налеят бензин или да се налеят с водка.

52

До цървула 56

преди 6 години

Мишка,бегай тогава от тука..емигрирай в щатско дето се вика,ко ми вийш кът линейка ?!???????Не се бори за България ми бегай в америката,която си гледам само по тв-то...Остави бойко и Ко да ни мачкат,примирявай се..гласувай пак за тях..всъщност ко ти пука...

51

До 39

преди 6 години

В колко часа почва протеста ?

50

Анонимен

преди 6 години

В САЩ да се ядат бутчета от пиле било най-евтино и най-долнопробно. А тук като кажеш "пиле на грил" и смяташ, че става вътпрос за деликатес.