38

Не се сърди човече

преди 6 години

Аве ти навсякъде ли пишеш и все едно и също. Няма ли с какво по-смислено нещо да си играеш.

37

Ангел

преди 6 години

Ако не към този момент до съвсем скоро(ако кризата се задълбочи) на Територията на Южна Корея и около нея ще има повече Атомно Оръжие отколкото на територията на САЩ.Кво си мислите че Американците не струпват дори точно в този момент хиляди тонове Ядрено оръжие ли!! Тва няма как да го чуете по новините и медии.Това е в графата Строго Секретно но дори и без да имам доказателства съм Убеден че съм прав защото е 100% логически и стратегически издържана теза!!!

36

Анонимен

преди 6 години

Южна Корея със своята индустриялна мощ ноже да направи бомбата за 3 дни а на 10-тия ще има 10 пъти повече бомби от Северна Корея. Ама не е там работата.

35

Анонимен

преди 6 години

Нека вярващите хора днес да се помолят за мир и благоденствие. Сериозно.

34

Анонимен

преди 6 години

Дано всичко да се размине с малко тропане на атоми, без гърмежи и без гъби!!! Леко ме притеснява това, че и Ким и Тръмп не са напълно уравновесени. Пази Боже!

33

МУУУУ

преди 6 години

Корейският трън се оказа непоносимо забит в *** на САЩ. Болката е нечовешка и мученето се чува през два океана.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31Пари

31

Българина

преди 6 години

Нямат щото не им дават братята

30

Анонимен

преди 6 години

Айде пак цялата позитанска измеет се изсипа тука...

29

Щирлиц

преди 6 години

Кой им пречи?Нали са малък икономически тигър,една бомба да направят не могат,а изостанала и гладна Северна Корея може?Смешници.

28

до 28

преди 6 години

Брей ! Рано бе ! Рано си злоупотребил с " евроатлантически опиати " .

27

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани а след като САЩ ни донесоха свобода и демокрация имаме таолетна хартия и банани.

26

Българин

преди 6 години

Ким се гаври със САЩ, а САЩ не могат да направят нищо освен да пищят като ощипани девойки. Ако Сеул се сдобие с ядрено оръжие, това няма да промени нищо. Само ще увеличи риска от заличаване на корейския полуостров.Картите на масата се пренаредиха. СК вече държи козовете и всякакви опити за санкции са безсмислени. Просто всички трябва да седнат на масата за преговори и да признаят СК за новата ядрена сила, с която ще се съобразяват.

25

Анонимен

преди 6 години

Май на американците не им стиска, да направят първата крачка. И май знаем защо не им стиска Китай като каза не и Америка нещо замлъкна. Китай, дава заемите на САЩ и те решават някой неща. В момента САЩ дължи няколко трилиона долара на Китай. А който дава парите той поръчва музиката.

24

Анонимен

преди 6 години

Смешници, американците никога няма да им позволят. Един път като си се отказал от суверенитет като южна корея, няма връщане.

23

Анонимен

преди 6 години

До 8 ;Не само САЩ,а само определени държави могат да имат ядрени програми ,според международните закони подписани от всички страни.Ако беше поне малко осведомен,нямаше да задаваш *** въпроси.

22

Анонимен

преди 6 години

Тез пък и те... Я си сядайте на гза, ядреното оръжие е прилегия само на държави, които не са подметка на САЩ. Или може би още се чудите защо през 1974-та Вашингтон ви е забранил да имате собствено такова?

21

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТО18Ясно щом нещо звучи еднакво значи няма разлика и значение. Страшна логика вадите.

20

до 18 СатаНАТО™

преди 6 години

Не се правете на интелигентен, по ника ви се чете обратното ...

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно, краварите са толкова глупава нация, а имат 11 самолетоносача и правят обиски в търговските представителства на суеринтелигентни руски разведчици.И умните руснаци си упуват самолети от краварите, дето бъркат Грузия и Джорджия.