29

Рънте

преди 6 години

то така почна приватизацията - кон за кокошка.

28

...

преди 6 години

Еми вместо Доган, Борисов, Пеевски, Танишев, царя и прочие *** да те крадът и крадът и крадът и от данъци и от "обществени поръчки" и от къде ли не! То по добре така произвеждаш си и каквото можеш да си направиш това е! Сега верно все лекар ще ти потрябва и лекарства ще потрябват и пак ше опреш до тия знаини и не знаини крадци, ама поне малко от малко да оцелееш!

27

nqma dalaverki

преди 6 години

По този начин, обаче липсват далаверки, това е добре, правиш нещо даваш другия и той прави, как да откраднат тогава, как да присвоят пари, като няма пари, намерили са му цаката, хората, браво, ей това ве4е ще ядоса ония управници.

26

нема начин,

преди 6 години

да минат без да си платят на банкерина. Финансовия ще ги задължи да си получават пенсйката през банкомат, плщат дваесе лева гдишна такса обслужванье и хоп, за "БАНКА- КОМАТЯ" взет. Ще им сменим "ПАША-портите" и хоп, парите за падишаха прибрани!

25

...

преди 6 години

Тъжно е, че в тази статия се говори за България, държава член на Европейски съюз през 2017-та година... :(

24

nerealist

преди 6 години

До АнонименСвинското по Коледа беше около 4,50- 5 лв килограма, сега е 6,50-7 лв килограма на промоция.

23

Моше банкерът

преди 6 години

Аааа не може така пазара без пари да става и обмяната без банки, такси и данъци.

22

Анонимен

преди 6 години

От край време в селата така се пазарува. Ако старите хора трябваше всичко да си го купуват с пенсиите, до сега да са умрели от глад.

21

Демократ

преди 6 години

Комунистите съсипаха дребните производители като насила под дулото на калашници ги вкарваха в огромни ТКЗСта където да произвеждат излишна продукция за градовете и за изнас - домати и консерви за СИВ и за Москва, но при деморкрацията натуралното селско стопанство се завръща и хората живеят добре по селата, а за в града си внясяме домати и всичко от Холандия, Франция, Македония, Турция и си джиткаме по моловете, а не да се потим ТКЗСтата.

20

Анонимен

преди 6 години

Разменям 1 тон суджук за политически чадър.

19

Владо

преди 6 години

Ха сега държавата да им начисли 20 % ДДС върху размяната със задна дата :-)

18

Минка с*ирката

преди 6 години

Аз пък само си свиркам и получавам и млекце и сириение-натурална обмяна!

17

Анонимен

преди 6 години

не знам дали сте забелязали последните месеци млечните продукти поскъпнаха много маслото което купувам от 4лв стана 6.5 лв а сиренето от около 8лв вече е над 10лв

16

Оказа се,

преди 6 години

че слуховете за еднокнижието на първия са силно преувеличени! Човекът е успял чрез машина на времето да направи "исторически" резерват, в който могат да се наблюдават отношения от отминали отдавна векове. Да живей! И индианците в Амазонка скоро ще натигнем...

15

nerealist

преди 6 години

До АнонименНародът е казал- Сиромах човек- жив дявол :)Оцеляват.

14

Анонимен

преди 6 години

Добре е,че произвеждат нещо хората, намерили са му колая

13

nerealist

преди 6 години

До 3MАй стига с тая мантра- докъдето сам си се докарал!Тия всички хора сами ли са се докарали? То да са само те... Или всичките трябваше да емигрират в Холандия да отглеждат лалета или в Англия да берат ягоди, за да не се докарат до това положение.

12

nerealist

преди 6 години

До До 5Как да имат гражданята като са на работа по 12 часа 6 дена в седмицата и нямат време даже да си обръснат брадата?

11

3M

преди 6 години

До nerealistНикой не може да те докара дотам, докъдето ти самия си се докарал. А в монтанско са си диваци от край време

10

Св

преди 6 години

Много хубава снимка :)