16

ГЛУПАВИЯ КОЗАР

преди 4 години

ТОЗИ ЖИВОТ ГО ЖИВЕЯ ПОВЕЧЕ ОТ 20 ГОДИНИ.ТОВА Е ПРЕСТЬПЛЕНИЕ ПРОТИВ САМИЯ СЕБЕСИ.В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ НЯМА ДЬРЖАВА.ЦАРИ ПЬЛНО БЕЗХАБЕРИЕ.

15

наивен въпрос

преди 6 години

ако всяко лято работи в чужбина, на кого се доверява да се грижи за цялото това стопанство? И кой прави сиренето тогава, когато тя е далеч? Формата на матриците е много привлекателна, предлагам да я обогари и с други геометрични и триизмерни фигури- триъгълници, кръгове, пирамидки, сфети, елипсоиди,скосени конуси и пр.

14

Браво браво

преди 6 години

Браво. Да е жива и здрава и все повече млади хора да има като нея.

13

До 16:

преди 6 години

Квотите за производство на мляко в ЕС паднаха още 2015, а в САЩ и Канада никога не е имало такива. Гледането на кози не е като писането на коментари по форумите и затова цената на козето мляко и сирене са по-восоки. Който мисли, че е лесно може да опита сам.

12

Анонимен

преди 6 години

Назапад може и да е скъпо козето сирене в магазините, но има квоти за производство на мляко. Ако нямаше, цената му щеше да е по - ниска от тази на бутилираната вода. То в един момент се получи тази работа, когато Русия забрани вноса на селскостопанска продукция от Европа. С тази автоматизация на земеделието, свръхпроизводството е гарантирано във всяка една област - животновъдство, растениевърство, млечна промишленост и т.н. Отделен въпрос е качеството, обаче. Автоматизацията убива натуралното.

11

Анонимен

преди 6 години

Козето мляко побеждава рака това трябваше да го каже. Точно затова се е насочила на село и отглежда кози. След това вече и е хрумнало да произвежда сирене и така вече е станала лудата козарка.

10

555

преди 6 години

Браво на жената!

9

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНа нея очевидно точно такъв живот й трябва. На теб - очевидно не.Аз например не разбирам как може по 12-16 часа да висиш във фейса или да преравяш кофите за ***, ама има сума ти българи, които само с това се занимават. И то в 21 век.

8

Sonq

преди 6 години

Този живот е мечта за много градски българи, на които толкова им е писнало... Браво на козарката, дано издържи

7

В.

преди 6 години

До Анонимен 6Зависи какво смяташ за живот. Лично аз смятам за часовете във Фейсбук за загубено време в бързо течащия живот, но има хора, които стоят по 6 часа.

6

Анонимен

преди 6 години

За какво ти е такъв живот в 21ви век?

5

2

преди 6 години

моите адмитации ....браво на жената. Респект.

4

chach

преди 6 години

niama udobni ***.

3

анонимен

преди 6 години

Браво на жената! Не обичам козе сирене, но някои го обожават! Геройство е да се грижиш за толкова животни!

2

Morсku_

преди 6 години

Страхотна новина ! Браво на жената. Мъжка жена - българка !

1

Анонимен

преди 6 години

Браво