56

Александра

преди 6 години

Никой не иска вйна!!! И това е един от най-важните аргументи и эа двете страни!!! Война на Корейският полуостров не е в ничий интерес!!! Апропо, основната цел на РЕЖИМА в Северна Корея е да оцелее, а една война със САЩ сериоэно ще эастраши иэпълнението на таэи цел!!! Лек ден на всички инфографи!!!

55

МУУУУ

преди 6 години

Корейският трън се оказа непоносимо забит в *** на говедарите от САЩ. Болката е нечовешка, безсилието тотално, и мученето се чува през два океана.

54

ГОСТ

преди 6 години

До Членска карта 7ДА ЖИВЕЕ СЕВЕРНА КОРЕЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, ДА ЙИВЕЕ КИМЧОООООООООО

53

iliyan nedev

преди 6 години

TRAMP E OPASNO LUD.UPLASHIL SE E I KAZVA 4E SHTE SE ZASHTITYAVA.MALE.SVRAH SILNATA USA DA IM PLUYA V USTATA.*** THE USA.POBEDA ZA SEVERNA KOREA

52

Анонимен

преди 6 години

Русия и Китай нямат интерес режима в Северна Корея да пада,докато има американски бази и военни в Южна Корея.Води се стратегическа война,сложни компютри правят изчисления.Единственото решение е подписване на мирен договор между двете кореи,спиране на воени учения замразяване на ядрената програма,гаранции за режима.И Америка,Русия и Китай да са гаранти за изпълнението на договора.Военно решение на конфликта няма,ясно е защо.

51

Анонимен

преди 6 години

До ТрумпЗа да стане Корея остров, трябва Китай да потъне бе умнико. По-вероятно е САЩ да ги отнесе ураган. Те и на него са некадърни да се противопоставят.

50

Анонимен

преди 6 години

Ега ви тъпотията, хем редовно избива членове на собственото си семейство, хем пази власта на собственото си семейство!***,ха преди да публикувате си прочетете материалите които копирате.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47На севернокорейските политици им трябва врагСигурен съм че в Северна Корея във вечерната емисия новини почват и обвиняват американците за всичко лошо в страната Пропагандата тече с пълна сила

48

Келеш

преди 6 години

"ракети въздух-повърхност" - такива ракети не съществуват. Има земя-въздух. Фейк сайт с фейк новини.

47

Трумп

преди 6 години

Корея ще стане остров

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 47Американците ако небяха защитили Южна Корея по времето на корейската война сега Южна Корея щеше да е на дъното

45

Анонимен

преди 6 години

До БългаринСега ще кажеш, че и Путин не е агресор въпреки че миналата година анексира Крим

44

Анонимен

преди 6 години

Няма как да те провокират а ти да стоиш и да гледаш как ти се подиграват. Точно това се случи със С. Корея! Понеже единственият комунистически режим остана само там и няма как да вкарат Хамериканската Демони-крация ФАЩ се чудят с каква провокация да накарат северна корея да излезе извън кожата си! Но ФАЩ забравят най важното зад С.Корея стоят Китай и Русия. В момента между ФАЩ и Русия прехвърчат искри а тези искри може да се превърнат в огромен огън койго ще се превърне в световен пожар!

43

Ala_Bala

преди 6 години

Когато Кадафи се отказа от ядрената си програма, след няколко години го убиха като псе по заповед на Клинънката. Либия беше разрушена и сега страда най-вече Италия и Европа се занимава с натрапници вместо да се развива. Изводът е, че САЩ основно и заобиколно от времето на въвеждането на Евро спират развитието на главния си икономически конкурент ЕС. Ако бъде ударена Северна Кореа, ше бъде ударен Китай, другия конкурант на САЩ. Северна Кореа е Фатерланда на Китай.

42

i'm

преди 6 години

Не мисля, че на американците им е необходимо чак ядрено оръжие срещу КНДР. Корейците имат по-голяма армия от САЩ, но технологично американците са далеч по-напред от корейците, което на практика дава на американците огромно предимство. Ако америнакците имаха идея как да неутрализират командването на КНДР или най-малкото ядрените им установки, според мен щяха да има спретнат един бърз конвенционален блиц-крииг и да се приключи. Но нямат точна идея как да се случи всичко това.

41

Анонимен

преди 6 години

Няма начин САЩ да не ползват ядрено тактическо оръжие с мощност от 100 тона до 3 килотона срещу СК. Всички ядрени инсталации на СК са дълбоко под земята на 50-60 метра включително и леговищата на вожда Ким.

40

Анонимен

преди 6 години

На какво ще си играят там тези жълтите и този орнжевият? Ще си ги мерят ли? На кой му е по дълъг и по дебел ли? Какви са тези дето си играят на детски игрички? В това няма нищо сериозно а претендират за силни държави! Та тези нямат акъл колкото децата в детската градина. Провокираха С. Корея а сега ревът че им бъркат отзад? Ами спомнете си кои правеха учения покрай бреговете на С.Корея. Корейците преди тези учения си стояха мирни и кротки. Новините от там бяха за жена му и смърта на баща му!

39

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Никой не е упълномощил САЩ да се грижат за световния мир! така че те са агресорите в света,но този път намериха майстора си,който ще ги омете от лицето на земята,ако предприемат нападение. Това те го знаят и затова *** като прасе по Коледа,когато го вадят от *** му.

38

редник

преди 6 години

"Сдобие ли се КНДР с такава ракета в работно състояние, властите на САЩ може да бъдат изправени пред избор - да защитят Лос Анджелис или Сеул", казва той. "И всеки схваща какъв ще бъде този избор. Защото, опрат ли нещата до физическо оцеляване, всички хартийки за съюзнически ангажименти обикновено отиват в коша", допълва Кашин " Без коментар за БГ съюзниците !

37

Българин

преди 6 години

Северна Корея не е агресор, каквито са САЩ. Нито е нападнала някого, нито ще тръгне да напада. Ким знае, че дори малък инцидент извън неговата територия ще означава военна намеса на много велики сили.