47

Анонимен

преди 6 години

А за хората които не са се спрели да помогнат вероятно от страх какво ще кажете,те какво заслужават според вас,защото според мене нищо хубаво.

46

жени, борете се

преди 6 години

Майките, които търпят издевателства от мъжете си в крайна сметка възпитават синове -насилници и дъщери - покорни жертви. Тиранинът си личи от далече и сляпото подчинение на агресивен мъж не го укротява, а само отлага неизбежното насилие. Такива трябва да се избягват, а ако в последствие кроткото гадже стане съпруг насилник- се неутрализира преди да е изперкал. Как ли- ами със средства за самозащита - има спрейове, има пистолети-избирите сами.

45

Анонимен

преди 6 години

Бил ревнив кога го е разбрала това преди или след като е родила и изчувала децата? Ревноста е трябвало да я разбере още преди да се омъжи за този изверг! Ревноста е болстно състояние и лечение не съществува. Как е могла да го търпи цели 20 години ето това е най голямата загадка? Да не би след като го е напуснала и отишла при майка си не я е видял с някой друг и това хептен да го е побъркало от ревност? За да я убие нещо такова се е случило.

44

Алоооу, Днеса!

преди 6 години

Пазарджишките медии вече качиха снимката на убиеца, вие къде спите???

43

Анонимен

преди 6 години

Тоя *** дано дасе е самоутрепал или да го самоутрепат като го намерят, че няма смисъл да го хранм в панделата. Па току виж и невменяем го изкарали. А тия льольовци, дето не са спрели да помогнат - деeба смешниците!

42

Анонимен

преди 6 години

Правилното заглавие е: "Мъж закла рускинята си"

41

Анонимен

преди 6 години

Сеирджиите гледали на макс и са се смеели

40

Еха

преди 6 години

Язък, че зам министърът на МВР Е ОТ ПЕЩЕРА, БАЛАБАНОВ, ДА НЕ МОГАТ ДА ХВАНАТ ЕДИН УБИЕЦ!?

39

До 34 Анонимен

преди 6 години

Жената се е разделила с въпросния убиец Георги Генов още преди няколко месеца и е живеела при майка си в Пещера. Мъжете са социопати.

38

маликух

преди 6 години

До LanАз пък не знам ти къде живееш, но добре е да излезеш за малко от черупката си

37

nerealist

преди 6 години

До ПешоАми тя го е напуснала! Той какво ходи по дире и? Да си намери друга.Кой ти каза, че искала да се плющи? Дай доказателства!Или караш по предположения и догадки? Диктатура на пролетариата- съдим за хората по болните мисли в главите на разни комлексари.

36

Off

преди 6 години

Поредния скапан комплексар с малка .. Как може да има толкова първобитни хора в България? Каквито и да са били взаимотношенията им, каквито и проблеми да е имало, той не може да разполага с човешкия живот. За такива престъпници, решението е само едно - затвор до гроб.

35

nerealist

преди 6 години

Ще замажат положението. МОЖЕ да се е самоубил! Удобно!Някой да открадне щафета салам за 5лв или дреха за 10лв, ще преровят всички записи от охранителни камери, ще разпространят снимката му по всички магазини, ще се ровят в личния му живот от момента му на раждане, ще привикат всичките му колеги, бивши и настоящи, за да ги "посъветват" да не общуват с него и още какво ли не, накрая ще го вкарат в затвора. Обаче охранителят- може да се е самоубил! Даже снимката му не ни показаха. На охранителя.

34

Анонимен

преди 6 години

Поредния комплексиран астралопитек. Капка ум няма и взе, че уби майката на децата си. Трябваше по-рано да се самоубие.

33

Пешо

преди 6 години

За последния Коментар :тоест искаш к..вите необезпокоявани да си изневервват, ако ти не намираш нещо ненормално тук значи си мн болна *** без капка морал, като иска да се плющи да напусне човека

32

Анонимен

преди 6 години

Убиеца е комплексар който си мисли че съпругата му е собственост.Убивайки майката на децата си все едно е убил тях.По-добре да сложи край на живота си.

31

Анонимен

преди 6 години

Силно се надявам коментиращите по-долу, които твърдят, че жената може би е изневерявала и затова си заслужава тормоз и убийство, да са ***. Защото, ако не са, аз наистина се отчайвам от българския мъж,

30

Бойко

преди 6 години

От статията рзбирам, че МВР трябва да се закрие. За нищо не стават милиционерите. Дори за донори на органи. Мързеливци без трудови навици

29

Спрете се, хора!

преди 6 години

Катя си е чиста българка. Майка й е учителка, а брат й е университетски преподавател в Англия. Умни и образовани хора, ама не са случили на зет - насилник и комплексар. Двете деца на Катя са момиченца близначки. Едното е студентка в Германия, а другото в София в Техническия университет.

28

Lan

преди 6 години

5Не знам ти къде живееш, но българките, които аз познавам се борят със зъби и нокти с живота: работа, домакинство, деца...скапани са и повечето си мечтаят просто да се наспят. Време за любовник няма, какво да говорим за желание. Като си работил 12 часа и после още 2-3 вкъщи да сготвиш, изпереш, изчистиш, после 1-2 с децата - да ги видиш, домашни и т.н. та време за секс със собствения мъж не остава, какво остава за чужди! В някакъв много порнографски филм живееш...явно от незадоволени желания!