123

МУУУУ

преди 6 години

Корейският трън се оказа непоносимо забит в *** на говедарите от САЩ. Болката е нечовешка, безсилието тотално, и мученето се чува през два океана.

122

До 157

преди 6 години

Веселинка пак си е мислила за друго, като го е писала.

121

Анонимен

преди 6 години

Председателят на Европейският Съвет ---Доналд Тръмп?????

120

Българина

преди 6 години

Защо сащ ще прекратяват търговските отношения на други страни със с корея???? Да говорят в единствено число моля моля....

119

Анонимен

преди 6 години

До Безпредметен спорСлед 2-та световна война до 89-та г. в България са построени толкова заводи, пътища, язовири, електроцентрали, спортни съоръжения, училища, университети и т.н., като за кратко време България се превръща от крайно изостанала с неграмотно население страна до една от 30-те най-развити страни в света.... А бай ти Тошо с всичките си кусури е като цвете в сравнение с всички .....френи от 90-та г. до днес!?

118

Безпредметен спор

преди 6 години

Факт е, че Русия пороби цяла Източна Европа след 2-та световна война и доведе до това, управници като олиго.френа Бай Тошо с престъпните си антуражи да властват близо половин век, а страни като България се откъснаха необратимо и безвъзвратно от Цивилизования свят.Ако трябва да се избира кой е по-голям злодей от Хитлер и Сталин, бих избрал последния.

117

Ето пак

преди 6 години

САЩ се включват във войната едва в края и. Пълни измишльотини, че били спечелили войната. Те не можаха да победят един Виетнам, камо ли Германия. Мозъка на Анонимния е пълен с бръмбари.

116

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

115

Анонимен

преди 6 години

Много русофиилситик-путинофилскаа измеет има тук...

114

Анонимен

преди 6 години

Тръмп отново е единственият нормален в поредния епизод на този олигофренизъм.

113

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 161 Това не е вярно,сам СССР нямаше да може да спечели войната.Заслугата е на всички антихитлеристки сили,но влизането на САЩ във тази война, предопределя нейният успех.Щатите изпращат безвъзмездно на Сталин гориво,жито,боеприпаси...без които нямаше да има успех.САЩ спряха Съветската армия до Берлин и спасиха запада от руския ботуш,от когото ние не успяхме да се спасим 50 години.

112

ha ha haaa

преди 6 години

"Председателят на Европейския съвет Доналд Тръмп заяви" ...Доналд е ама ТУСК ...Тръмп му е началника за съжаление...Четете преди да пишете :))))))))

111

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯ156 След нападението на Пърл Харбър американците влизат във Втората световна война /до тогава бяха неутрални по доктрината им за ненамеса/,на страната на съюзниците,а Чърчил си отдъхва,защото знае,че със САЩ войната срещу Хитлер ще бъде спечелена,като казва:"Сега мога да си бегна спокойно".Руснаците сами нямаше да могат да спечелят тази война.

110

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен161 Русия е в тайна връзка с Ислямска държава,поддържа всички диктатори,които са срещу запада.СССР нямаше да бъде победител във Втората световна война,ако не бе помощтта на САЩ към Съветите-в пари от американските банки,жито и нафта.СССР подписват с Хитлер пакта Рибентроп-*** за ненападение и тайно се договарят за подялба на света,но двата агресора бързо се изправят един срещу друг.Съюзниците воюват със СССР,само защото имат общ враг-Хитлер.

109

ГРУХБЕТЧИЯ

преди 6 години

"Финансовият министър на САЩ Стивън Мууучин" е мучащ говедоид, а аз съм грухтящ сорросоид. Ние сме менажерия, цирк и зоопарк и смърдящи скоттове.

108

Анонимен

преди 6 години

По-интересното, което пропускате е, че Хирошима и Нагасаки са двата НАЙ-ХРИСТИЯНСКИ града в Япония.Съвсем случайно.Знаейки етноса на управляващите Кравария тогава и сега, правете си изводите.

107

АТАКИСТ

преди 6 години

Путин ще изтъргува санкциите. Ще каже на Тръмп: ако не свалиш санкциите срещу нас ние ще търгуваме с Ким, и кво прайм а ?

106

Анонимен

преди 6 години

до 152това което си написал е пропаганда ,ти си ***.

105

Анонимен

преди 6 години

Отговорът на отговора ще бъде: Глобална търговска контрабанда.

104

Анонимен

преди 6 години

До 152Русия няма ВВС , няма флот , няма добра армия и е натикана зад стените на Сталин град 2 години. Не знам , как точно е изнесла войната ? Сигурно имаш обеснение. САЩ бомбардират 30 дена 24 часа Германия , за да унищожат всичката инфраструктура и промишленост? Най-големите битки са на запад ? Къде точно е видя Русия да обръща войната ?:)))