10

Анонимен

преди 6 години

Как може да не е в ареста човек, с чието оръжие е извършено убийство!Та той по презумпция е убиецът.На него му предстои да се оправдава, а не прокурорът да търси доказателства.Щом смъртоносният куршум е изстрелян от пистолета, който му се води, нищо повече не е нужно.Акъла ми не го побира.А може би и пистолета не сте иззели, още ли си го носи под якето?

9

zeus11209

преди 6 години

Баце като каза едно време, че няма читав материал, явно е имал предвид кадрите на ГЕРБ.

8

Манолски

преди 6 години

Нали е имало и други пияници на масата, не са ли разпитани? Вместо детски рожден ден е имало селя.ндурски изпълнебия, кървясали от алкохол погледи и един труп

7

евроатлантист

преди 6 години

Стига с тези разпечатки, ние нямаме нужда от това. Нека свидетелите да потвърдят че детето е разстреляло човека и да приключваме със случая.

6

ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ

преди 6 години

Тези следствени действия стават за 1 час .Явно Държавата няма Воля .

5

Анонимен

преди 6 години

Нормалните хора празнуват рождените дни на децата си като поканят техните приятели. А това е пълна диващина. Нафиркани ***, бясна чалга и стрелба. Рожден ден на 6 годишно. Знаете ли какво изчадие ще излезе от него като порасне. Със сигурност ще надмине родителите си и техните приятели.

4

гербист-общинар

преди 6 години

И какво като се е обадил? Всеки от нас има права и свободи, а инциденти волно или неволно винаги стават. Нека да забравим миналото и да вървим напред.

3

Анонимен

преди 6 години

"Тези са абсолютно ненормални, да лепнат това на детето, което ще расте или с вина или с огромна за възрастта му тайна...."Гербаджийска му работа.

2

Анонимен

преди 6 години

Тези са абсолютно ненормални, да лепнат това на детето, което ще расте или с вина или с огромна за възрастта му тайна.... Само ако генетично е абсолютно същият *** като тях, може и да е ок със "семейния план"....

1

Анонимен

преди 6 години

Няма значение с кого е говорил, а какъв човек е като характер.