30

Анонимен

преди 6 години

Това е първия случай, в който чувам за изнасилена полякиня. По принцип няма никаква нужда от насилие, независимо какъв цвят ти е кожата. Особено ако си черничък, много ти се радват полякините. Странното е, че обнговците не са опънали и поляка.

29

trol

преди 6 години

Тези не са мигранти,а нашественици!Да ги съдят за нашествие и окупация на чужда държава,и за изнасилването разбира се!*** ***..Долна ***.И после не били *** и ***.А какви са?

28

Гуньо

преди 6 години

И ние да печелим от това,че сме най-бедната страна в Европа.Мигрантите не ни харесват и само печелим от товаДолни,м р ъс ни,черни м.а.й.му..ни,че и с претенции.

27

В

преди 6 години

Вива ла мултикултурност. Не разбрахте ли, че в Европа белите хора са ***, които трябва да изчезнат. На това ги учат сега. В новата им култура жените и мъжете си заслужават бой и изнасилване.

26

язък

преди 6 години

Тази Меркел първо похарчи парите на пенсионерите в Гърция. После се надяваше да вземе работници от мигрантите, пък то се оказа че те не могат да работят.Абе едно е пропагандата, а друго горчивата реалност.

25

наблюдател

преди 6 години

Навремето Китай също са имали, роби н**ри, които са били кастрирали, за разлика от робите в Северна и Южна Америка . Малкоизвестен факт, но пък е известно, че в Китай сега няма расови вълнения, както в САЩ.

24

Само Русия

преди 6 години

Ей ама тези мигранти така и не научиха чев Русия е по-хубаво от България.Оня ден един ц иг а н и н разправяше в рейса колко било лошо в БГ и как щял да се махне.Аз го подкрепих във втората част. Ама и той нямало да се маха в Русия, а уж Русия и Индия са в БРИКС ли беше, Кирпич ли беше не омня.

23

Анонимен

преди 6 години

Меркел на въжето !

22

това е!

преди 6 години

"лидерът на крайнодясната Северна лига Матео Салвини написа във Facebook, че ако четиримата бъдат признати за виновни, трябва да бъдат кастрирани по химически път."Това решение трябва да бъде прието като световен стандарт за присъда при сексуално насилие, не само изнасилване!

21

Жоро павето

преди 6 години

....А *** нали пустия космос ни е се крив :)))))

20

Жоро павето

преди 6 години

Чета пак коментарите и си мисля....Явно много българи не харесват ЕС и политиката му.Не харесват Меркел,демокрацията и въобще западната толерантност и т.н..Добре де,защо тез хора не отидат да живеят някъде другаде?!?Не е като по тошково време....границите днес са отворени и е възможно да жиееш у Русията или у Кореята(на Кимчо) или там дето ти душа иска!!!А *** ще речеш....А не ние си искаме у България да живееме,като по тошково време.Е убаво де,ми излезте от ЕС....гласувайте и вънка :))))))))

19

Анонимен

преди 6 години

Емигрантите трябва да се кастрират на границата и да се обезпаразитяват и дезинфекцират. Само след това да бъдат пускани в ЕС.

18

анонимен

преди 6 години

Прочетете статията на Ориана Фалачи , .Ще ви настръхнат косите!!!!

17

Анонимен

преди 6 години

Незабавна депортация на 46 г. мароканец извадил нож в софийското метро крещейки.......Малко са ви 500г турско робство....Искаме снимка на натрапника и проследяване от медийте за депортацията му.

16

Анонимен

преди 6 години

Вместо да се оплаквате научете се да се защитавате успешно !! По възможност бързо тихо и безпощадно !!

15

Анонимен

преди 6 години

Предложението на Северната лига е правилно и хуманно...

14

skillet

преди 6 години

И аз като #1 си ходя с нож, за изнасилвачите, независимо от произхода, мога да пожелая само и единствено бавна и мъчителна смърт.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Мароканецът е освободен от ареста и е предаден на миграционните власти. За щастие инцидентът се е разминал без жертви и тежко пострадали.Т.е. тоя ще продължим да го хрантутим за да ни коли после.

12

Анонимен

преди 6 години

Италия не ни интересува.Защо нищо не пишете за 46 годишния мароканец хулиганствал и извадил нож за нападение на пътник в Софийското метро на 1 септември?

11

Анонимен

преди 6 години

После като пишеш срещу тези ДИВАЦИ те цензурират.