54

Ей

преди 6 години

Тия докато си говорят мирно и тихо, Лудият Макс ще им подпали зад ниците !

53

Българин

преди 6 години

От санкциите е очевидно ефект няма. СК си продължава с нейната независима политика.

52

В

преди 6 години

До АнонименКой прави ракети, фермерите или военните, бе умник?Едва в последното десетилетие положението в СК се стабилизира, защото Ким разбра че ако избие всичко живо няма да има кой да му копае нивите и да му пее песните.

51

Анонимен

преди 6 години

До А тате каза,Кажи на тате си , че в Япония пък някои спят в стаи с размерите на гробове!

50

Анонимен

преди 6 години

До Вполовината население му се налага да се изхранва с кори на дървета.И как дъвчейки дървесни кори правят ракетите бе умник?

49

хммм

преди 6 години

направо ще им п... на х.. на корейците с вашите санкции, никой не ви бере за слива вас двамата. Че вие собствените си народи изложихте на геноцид тръгнали да показват правия път на Кореа, оф божичко...

48

А тате каза,

преди 6 години

че В Северна Корея дават на тричленно семейство 100м2 жилище. В развитата Южна Корея 90% от хората живеят в 40м2 кутийки

47

Гюнтер

преди 6 години

Световната мафия как си ги назначи тия двамката..душички!

46

Анонимен

преди 6 години

Ракетата на Северна Корея ВЕЧЕ стига по-далече от Япония. Последната се разби от източната страна на Хоккайдо.

45

Анонимен

преди 6 години

шутовете мъркъл и макарон със счупени смъркалници в цирка наречен ЕС.чакат главния клоун трумп за да пореват заедно.мале мила що че праиме

44

В

преди 6 години

Не подкрепям ЕС и *** за нищо, но нека не се хвърляме да защитаваме откачения режим на Кимчо, в който на половината население му се налага да се изхранва с кори на дървета. Подкрепям Ким само ако прати бомба на ФАЩ и това е.

43

Анонимен

преди 6 години

До inedДа де, да не говорим за другите "велики сили"! И кое им е великото?! Сигурно моралът, че свалят законни правителства, там където им е изгодно, предизвиквайки вътрешни междуособици и кръв, и слагат продажници начело, че искат да диктуват всичко на другите държави... да им нареждат, как да живеят, за да ги използват и хвърлят в мизерия.. Големи благодетели...

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21И цинници.Тартюфовци."Не ни е страх. Ние продължаваме да живеем". Вие - да, зомбита с химизирани мозъци, доведени до малoyмие, със замъглено от користни внушения съзнание, каточели се радвате на нечовешката cмъpт на смазаните си на кайма братя, че имате възможност да проявите "смелостта" си. И верността си към "ония", видиотяващи, лицемерни ценности, които унищожават нормалната човешка същност.

41

упс...

преди 6 години

Меркел и Макрон настояха за по-строги санкции на ЕС срещу КНДР.-------Само не казвайте на Кимчо, че може да получи сърдечен удар от СМЯХ!!!!))))))

40

Анонимен

преди 6 години

Страхотна двойка са! Сладури!

39

ined

преди 6 години

Макарона да не се прави на интересен - Франция има извършени 210 ядрени опита - много повече от Северна Корея.

38

Анонимен

преди 6 години

Чудесно е да има външен враг, за умиращия от ебола. Мнооого добър аналгетик.

37

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали съм прав, но ми се струва, че докато обмислят санкции севернокорейците ще направят ракета която може да стигне по-далеч от Япония. Лошото е, че Южна Корея ще стане буфер.

36

Анонимен

преди 6 години

До ДемократА, и афганистанският, затова най-много емигранти нахлуват от цивилизования, миролюбив, афганистански край, където не умеят едно пиле да заколят, затова викат "демократи" да му помагат.

35

Анонимен

преди 6 години

Единствено руските *** защитават откачалката Ким. Няма нирмален човек, който да не е против безумните му ядрени опити.