160

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани а след като САЩ ни донесоха свобода и демокрация имаме таолетна хартия и банани.

159

Крали Марко

преди 6 години

Мисля че тази малка държавичка(малко по голяма от Бг.). Може да рани вСърцето звяра сащ ,от което да последваЛатентна смърт. Според техните специалисти ще загинат около сто милиона души първоначално . Това при положение че не се намесят Гигантите Китай и Русия. Тогава трябва да си търсим друга планета.

158

редник

преди 6 години

До До сиромаха(редника) Много изискано джентълменско квичене :) Да не извадиха насила нечия *** от копанята че *** нещо..? Виждам не си от ИД ама тертипите им си взаимствал ? Не съм сиромаха , но все едно съм !

157

Анонимен

преди 6 години

Тръпм колкото по-бързо разбомби тази *** толкова по-добре. Направо му се чудя защо го бави. Хем ще отърве света от ужасно зло, хем ще затвори устата на джуджето в другата коччинка.

156

До сиромаха(редника)

преди 6 години

Сиромах си по акъл, редник по ум. На някои *** трябва насила да им се натика зурлата в копанята. Като на тебе и оня Ким. Щото когато изтървеш варварите, се връщаш 1000 години назад. Каква полза от топла вода и асансьори, когато те връщат на кладенец и колиби. Това е и ИД, и С.Корея. Там ли да се върнем, дръндьо?

155

сиромах

преди 6 години

Крайно време е щатите да разберат че хората не искат някой да ги командори как да живеят с кого да си пият ракията с кого да си играят бриджа и т н Стига с некъдърници дето се възползуват от простотията и крадат повече от Китайците особено МОЗЪЦИ!!!!

154

сиромах

преди 6 години

Много ми се ика да попитам и няма да слагам точки и запетайки.Кой даде правомощия на САЩ за войната във Виетнам във Гренада да разсъндъчат Ирак Либия Сирия Контрите в Никарагуа Чили заливът на свинете в Куба и къде ли още не просто не ми го побира умът как е възможно толкова държави с култура хилядолетно по стара и богата да се водят по умът на една фалшива военнолюбива и използуваща простотията и елементарната си зависимост от тази създадена от престъпници *** и бягащи от закона!!!!!!!

153

редник

преди 6 години

Тези дето заменят безплатно образование , здравеопазване , осигуряване за ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ те ли ще ни кажат какъв е бил соца ? И тогава им викаха на такива *** :) А *** сега на воля се оплескват такива хубавци :)

152

наблюдател

преди 6 години

Тръмп трябва да покаже решителност. В противен случай Путин може да започне да се прави на много важен.

151

Анонимен

преди 6 години

Тече среща на върха в Китай на БРИКС.Интересно защо не се отразява?Това цензура ли е?!

150

Хепи Енд

преди 6 години

То и краварите от краварника разбират от същото едно нещо. Значи може да настъпи разбирателство!

149

Бастун

преди 6 години

Този психар , не може ли да разбере , че действията на Ким са реакция точно на такива заплахи. Когато те заплашват , взимаш мерки. Видя се , какво става с невзелите мерки Садам , Кадафи и доста други....

148

Анонимен

преди 6 години

този ненормалник Ким съществува само благодарение на Русия и Китай.

147

упс...

преди 6 години

Кимчо не може да нанесе ядрен удар по територията на САЩ и Тръмпчо го знае, но при военен конфликт между САЩ и С.Корея, ще пострадат - при това много сериозно - Ю.Корея и Япония.САЩ няма да се включат в сухопътна воена операзия срещу 1,5 милионата армия на Кимчо, щото ще то отнесат много яко, но между Северна и Южна корея ще избухне пълномащабен военен конфликт.В Ю.Корея има над 20 ядрени реактора за техните АЕЦ... представете си последствията ако само няколко от тях бъдат поразени!

146

дуро

преди 6 години

Проблема изобщо не е в Ким. Без подкрепата на кремълското джудже щеше да си кротува и да изкара колкото може преди народа да го разкъса на парчета а това ще стане скоро. Независимо от бруталната му пропаганда малко по малко севернокорейците ще се осъзнаят.Е те тогава ще стане страшно-ще има безумни кланета на върхушката и репресивния апарат.Преполагам , че се е хванал на въдицата на Путин за убежище ама едва ли -дребния ще го похарчи без да му мигне окото.

145

Анонимен

преди 6 години

Youtube - Трамп Cмеется - Российская зенитно- ракетная система С-400 Триумф не имеет аналогов в мире.

144

СатаНАТО™

преди 6 години

До помнетеСАЩ са единствената страна използвала атомно оръжие и то по мирни градове----------------Кога е било това?Някой те е излъгал.

143

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 161 Така е .Соца беше рай за некадърните и мързеливите.Имах един съсед , работеше в тестилния Враца.В продържение на две години на обяд вече си беше в къщи.Най после го изгониха.Абе нали ви казвам Рай , а после защо соца фалира?

142

bb

преди 6 години

Айде вече да праснат някой. Какво само се дървят като някакви комедианти

141

Пенсионер

преди 6 години

До Анонимен 156 Приятел , някога се бях научил така да го отрежа , че да няма нужда от тоалетна хартия.