45

Анонимен

преди 6 години

Колко пари *** ще излязът от нашия джоб щот си такава к-ва дет няма никъде-или туй някаъв начин да завлечеш пари

44

Анонимен

преди 6 години

Интересно, къде ще бъдат изпратени картичките, след като никой чужденец не оставя домашния си адрес при регистрация в хотел.....

43

БУДНА СЪВЕСТ

преди 6 години

Вземи оправи някой друг път, да може да се стига до плажа и направете платформи за инвалиди и тогава давайте пари за тия *** ПР акции мама ви *** нагла.

42

Анонимен

преди 6 години

До ПотрЪбителДа, прави се, но от частни компании, не на гърба на данъкоплатеца!

41

Анонимен

преди 6 години

Много жалко, голяма излагация.

40

Шаран-БГ

преди 6 години

НЯМА ПАРИ у Държавата - няма ! Колко ли струват 400 000 картички с марките барабар?? Друго си е, да си м и н и с т е р......... А колко ли пенсионери са се покапали от агнешкото - варено и леко припечено с оризец, дафинов лист и черно пиперче ???

39

Анонимен

преди 6 години

Е сега ще има семейни скандали. Кой с кого къде бил. Решил някой да се скатае с любовник/ца е хоп картичка. Не мисля, че това е добре. Тези пари да отидат за нещо по-целесъобразно. Ако ти е харесало ще повториш, ако не картинката не действа.

38

Слънчеви градини

преди 6 години

Каква е тая бисквита на тая картичка от Николинка?!? Хора внимавайте това чудо Борисов се научи да се избира само

37

Айде чао

преди 6 години

Това няма да компенсира всичките мизерии по бг Черноморието - мутри, скъп скъпо платен плаж, нагли хотелиери и ресторантьори, отвратително обслужване, замразена и/или замразена храна, слободия, беззаконие, шум, *** в морето! Не мерси Гърция е на същото разстояние и коренно различно, там ще бъдем!!!

36

Fake taxi

преди 6 години

Опа май некой е спечелил обществена поръчка за милион....

35

Андрешко

преди 6 години

До #33 Калина. Пак ли оставка? Този тъпан въобще защо се кандидатира на изборите. Окрадат парите за няколко месеца и после пак оставка,а овците пак гласуват за него...

34

Андрешко

преди 6 години

В Интернет има хиляди начини за поздравления,без да се изхарчи и един лев на данъкоплатците,но не там е въпросът. Как да привличаме туристи,когато мутрите се стрелят и някакъв си,който се прави на вицепремиер е тръгнал с цяла тумба полицаи,данъчни,ХЕЙ инспектори и телевизии и най-брутално затваря заведения. Не съм срещу проверките,но те трябваше да се правят така,че туристите да не разберат,че се правят проверки...Например аз ако съм в така проверявано заведение,втори път не бих отишъл в Слънч

33

Rumi

преди 6 години

Пари за цветни учебници няма, ама за цветни картички се намират!Така ли се прави успешен туризъм? ???Който е доволен ще дойде пак, другото е харчене на парите на хората.

32

ПотрЪбител

преди 6 години

Не харесвам Ангелкова, но идеята е добра. Прави се навсякъде, банки, хотели, застр. компании. Дали ще се опорочи е съвсем друг въпрос.

31

ГЕРБ Далаверинг ЕООД

преди 6 години

Уникална глупост! И милиони от данъците ни хвърлени на вятъра!Единствените, които ще имат полза тази брутална простотия са търговците (наши хора), който ще доставят 400 00 картички!!!21 век сме, Ангелкова!!!

30

Ужааасно

преди 6 години

*** жена. Напразно издухани милиони. С каква широка ръка се пилее народна пара,а този народ реагира само във форумите. Е, наесен пак ще сатягаме коланите,ама вече няма място за дупки.... Хак ти е народеееее....!

29

Калина

преди 6 години

Абе, ББ ви каза: Ако на 11 септември на протеста има 300 човека - подавам оставка.Нещата са ясни.

28

Анонимен

преди 6 години

baxti nqkoi nash 4ovek pak 6te se oblaji

27

Анонимен

преди 6 години

Явно Ангелкова има много пари за харчене.А какво стана с логото на България за което платиха преди време един милион и половина лева и приличаше на яйца на очи.На тия им дайте само пари да харчат,а иначе за заплти и пенсии все няма.

26

Анонимен

преди 6 години

Тъпата уф_ца можеше да не си пише името отдолу.А ако си пише името, да плати картичките от нейния джоб, а не от бюджета.