203

До г-н хрононавт

преди 6 години

Сигурно ще кажеш, че в бъдещето се е възцарил световен комунизъм, а Ленин е издигнат в статут на божество.

202

Анонимен

преди 6 години

Санкции, санкции, но СК граничи със КНР и РФ, какви санкции?

201

ФАКТ!

преди 6 години

До *** до 263И знаеш ли кво всички работят за да хранят арабите а руснаците бачкат за себе си да вярно в панелки са ама държавата си е Русия а не Париж трансформиран на Джалалабад!

200

ФАКТ!

преди 6 години

А бе мухъли Корейската война се събраха пак 5о държави и едва спряха корейците.Сега Сащ са сами ЕС е изправен пред ислямизация Англия се цепи заради БРЕКЗИТ докато Китай и Раша са си тук и то 100-кратно по-силни от 50-те години на миналият век.Тва е!Кво се пените немоа ви разбера!Сащ са аут!

199

Анонимен

преди 6 години

Откачена работа . Какво да потвърждаваш ,след като С.К . сами го обявяват и се хвалят .

198

Анонимен

преди 6 години

Миналия път спряха Хитлер. Този път Русия няма да си мръдне и пръстта. Крайно време е да разберете, че Северно Корея е част от гокям план.Аз съм хрнонавт и идвам от бъдещето, за да Ви кажа какво ще се случи.Първо ще падне Америка. Чуйте ясно. Америка!!! Евреите ще са в капан.

197

Циник до 265

преди 6 години

Един нормален...и той е в чужбина.Беше ми драго..чао!

196

Циник до 263

преди 6 години

Личи си провинциалния ти манталитет...света е широк...и шарен...нормалните хора го обикалят...немци работят в Англия...Американци в Германия...Холандци във Франция....най-нормалното нещо в света!!Но не в твоя!:-)

195

До 263

преди 6 години

А ти като знаеш какъв си, какво ти носи това? ОСвен позор, бухахахах. Нищо де, четете си Ванга, Дънов и Слава Севрюкова, които обещават, че България щяла да стане Швейцария на Балканите. Като станете, ни викнете тия от чужбина да дойдем и да ви се порадваме. Ама нещо се съмнявам... Лек ден, ***!

194

Циник до 263

преди 6 години

Аз съм доволен...от живота си...вие не...личи ви..много ви личи!

193

до Циника

преди 6 години

Че то той твоят живот е още по-изтекъл. Уж си немец, ама не си. Тоест нито си българин, нито си немец. Много тъжен живот е да не знаеш какво си. От това по-лошо няма.

192

Циник до 258

преди 6 години

Лек ден колега!

191

Циник до 257

преди 6 години

Уффф..философ...няма да ми стигне времето и мястото да изброя всичките пороци български!псевдоЕтерични простотии мога да пиша по-добре от теб...мързи ме!Викай - омммм...и си вярвай на глупостите - докато живота изтича между пръстите ти!А дано нещо си разбрал...ама надали...обременен си!

190

До 257

преди 6 години

Убих малко време в тоя сайт, но сега ще излизам, и затова приключвам. Но ще ти кажа само, че си прав - няма истина, няма добро и зло, няма морал. Всичко е въпрос на оцеляване и стремеж към ПОВЕЧЕ - пари, власт, и т.н. В България държавата, институциите, администрацията, сънародниците ти - всички те мачкат и не ти дават да надигнеш глава. Затова и не ми я хвали тая клоака. И в Германия не е перфектно, но тук са светлинни години пред бълфгария!!!

189

Анонимен

преди 6 години

Кои разпродадоха бг след 89-та? Българи. Кой изби интелигенцията след 44? Българи. Кои ***.баха селското стопанство? Българи. Кой даде Македония на Югославия? Българи. Кой ни прецака след ПСВ? Български политици. Кой предаде Априлското въстание, Бенковски, преди това Левски? Българи. Кои са били най-жестоките еничари? Българите. Кой е убил борците за свобода Асен и Петър? Българин. Примери бол... Предаваме рода си, за да се подмажем на господарите си...

188

Анонимен

преди 6 години

Истината е различна за всеки, защото съществува само в човешкия мозък и никъде другаде. Извън човешкия мозък няма истина и лъжа. Обективността е трудно постижима за ограниченото ти мозъче. Ти си живееш в Германия и си ограничен умствено, както всеки човек. Ти не виждаш цялата картина, а само част от картината, разделяш я в някакви категории и наричаш това истина. Не, не е истина, защото нямаш възможност да видиш цялата картинка, само ако можеш да го направиш, тогава ще бъдеш обективен.

187

Циник до 253

преди 6 години

Така е...но поне е социална лудница!:-)

186

Анонимен

преди 6 години

Сега ще изброя под колко робства и господства сме били ние, българите, и нашите предшественици т.нар. траки - гръцко, римско, източноримско(Византия), хазарско, монголско(татарско), руско(Иван Грозни), османско, индийско и китайско(българите в Централна Азия), после пак временно руско управление, после 45 години окупация, и сега американско... Кажи речи, имали сме около 10-има различни господари. Това нормален манталитет ли е?

185

Циник до 250

преди 6 години

Истината е лъжа - щото не ви харесва!:-)

184

Анонимен

преди 6 години

Германия е не по-малко лудница от България. Целият свят е лудница вече.