9

nackata

преди 6 години

15 литра шампоан, обявена е обществена поръчка за него! Печели я бай, който предлага цена от 380 лв за литър. След проверка се оказва, че общината ще отпусне още 10 000 лв за мокри кърпи и мопове. Накрая 1 от братята ще жули с гъба 2 дни за по 1 лв надник. Така се прави в бг ако не сте забелязали!

8

Анонимен

преди 6 години

до 7... даже пo-точно е че София произвежда 40% от БВП на България, единственият що годе сносен град за живеене в БГ, другото за съжаление е дълбока провинция

7

Анонимен

преди 6 години

До 6Как всичко ще е заминало за София като Пд все още се води вторият по големина град в БГ, ако Варна не е изпреварили вече м.айничките. Ама то с манталитет като на селяни как искате да се развивате, носели София на гръб.Абе ***, все пак в София се произвежда над 20 % от БВП на България ( прочети и разбери ако можеш какво е БВП)

6

гяур от Румелия

преди 6 години

Това съединение изяде пловдивския санджак и всичко замина за София!!!И до днес ги носим столичани на гръб! Искаме си източна румелия!

5

ПРЕЗ СОЦА

преди 6 години

До АнонименСпираха водоснабдяването на Пловдив за да измият на паметника на Альоша ***!!!

4

Анонимен

преди 6 години

15 литра шампоан е и толкова използван за цялата година в Пловдив от живеещите.:D

3

Анонимен

преди 6 години

Защо това се прави само веднъж в Пловдив, на 6.09, когато пристигат министри или президентът от София ?! И само за този паметник. Трябва и по-големите улици, особено т.нар. Главна да се мие с шампоан лятото или просто по- често улиците да се минават с вода с някакъв свеж аромат. Защото лятото в Пловдив е АД!!

2

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига с тези шампоани, пишете професионално (ако изобщо сте в състояние де)Шампоаните не се използват за миене на паметници, а за лична хигиена на живи хора!Препаратите за почистване на предмети имат други наименования, постарайте се да ги намерите, иначе изглеждате доста примитивни

1

Анонимен

преди 6 години

Ще се съединяваме с шампоан а?