122

Анонимен

преди 6 години

Имаше един диот Вачев, дето казваше за Тръмп, че бил революционерът, който ще разбие елитите, банкерските и финансови акули в САЩ. Трънп бил спасителят на САЩ от олигархията на САЩ. Сидеровите гении също анализираха, появи се Тръмп общество. Голямо напъване да мислят.

121

Анонимен

преди 6 години

Сделката е САЩ да върнат полуостров Флорида на Мексико, а Украйна да върне полуостров Крим на Русия. Честна сделка.

120

Причина и следствие

преди 6 години

И после краварите жално ще мучат...

119

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за руснаците. И те са живи същества, макар и на по ниско еволюционно ниво от шимпанзетата. Трябва да им направим резерват на северния полюс или на луната.

118

Анонимен

преди 6 години

Ушанките жално ***

117

Анонимен

преди 6 години

Проблемът на Тръмп не е дипломацията, а стореното от Клинтън! Елцин е дал на демократите и Клинтън 300 млрд долара,срещу което:1.В САЩ за затворени и не работят центрофугите за ядрено гориво за АЕЦ,а договора за внос на руско гориво от ядрените им арсенал изтича тази година 2.Външния дълг на САЩ е вече над 20 трлн долара и практически единственото реално производство в САЩ е на Федералния резерв-хартийки-и на Демократическата партия- агенти за влияние,цветни революции по света и простотии в САЩ

116

X-101

преди 6 години

До АнонименСмешки сте написал. \Скоро дори една малка и бедна Корея ще може да БИЕ ШУТЧЕТО на ФАЩ!!!! Приготви си пуканки и гледай как отвратителният крадлив монстър сащ си отива в небитието. религиозните сатани от саудитска арабия са следващите...петрола скоро може да и 300-500 долара на барел, ако можеш се възползвай, защото когато ударите на Корея, Русия и други държави започнат ще си с празни джоблета....

115

Анонимен

преди 6 години

Дааа, унижението в Сирия трудно ще бъде преглътнато. Тръмпи по трудния начин ще научи че бой и ...секс не се връщат.

114

Анонимен

преди 6 години

Кремъл готви реципрочни мерки - ще изгони всички американски емигранти от Русия !

113

Анонимен

преди 6 години

Откакто Путин заяви "Ние няма да правим това, което вие ни кажете" Русия не АГИРА, а само РеАГИРА на ударите на Щатите и Запада, и сегашното "бъркане по дупките" е само нагледен пример за това, който още веднъж доказва безпомощността на путинова Русия да се мери с най-мощната държава в света - САЩ.

112

Анонимен

преди 6 години

Половината служители в руското консулство са поискали политическо убежище в САЩ.Между тях имало и офицери от тайните служби които били готови да си кажат всичко.

111

Цонко

преди 6 години

До Цонкокое те учудва в това, русия винаги еплащала с парите на бедните! Как иначе да богатее върхушката?!

110

Цонко

преди 6 години

Проблема на руснаците е, че са гладни (пряко следствие от социализма), а на американците, че са продажни (пряко следствие от капитализма). И колкото повече американци купуват, толкова по-гладни стават руснаците. Колелото се върти, къде ли ще се препъне?!

109

ЗВУЧИ МИ ГЛУПОВАТО

преди 6 години

Русия прави същото и на Балканите,шпионира ни ,особено от Сърбия........Чудя се какво точно има да ни шпионира. Цял свят знае, че имаме 4 стари самолето и две бракувани белгийски фрегати от 1960 г. Нещо друго? Военното ни командване е в Брюксел, те естествено не ни дават достъп до секретна информация, пък и за какво ли ни е.Освен ако броят третополовите по време на гей-парадите, това наистина е секретна информация....

108

Рашко

преди 6 години

Лети света напред, развива се а руснаците тичат след него и го гонят с крясъци "Чакайте нииии, изчакайте ни да ви поведем напред!"

107

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкогато им заповядат руснаците!

106

Анонимен

преди 6 години

Кога и нашите ще обискират руските филиали на КГБ в България ?

105

Анонимен

преди 6 години

До редникПо-кресливи и агресивни по форумите от руските агенти няма! Срещу шепа рубли сте готови да се отречете и от баща си и майка си, стига това да е в интерес на Русия. И това продължава вече повече от 130 години!

104

Анонимен

преди 6 години

В консулството има собствен крематориум - вчера КГБ "дипломатите" изгориха в него "долното си бельо" и затова от комина бълваше пушек като от плаващия самовар "адмирал Кузнецов !

103

редник

преди 6 години

Наближава времето за поредния reset на вида ни ! После оцелелите пак ще говорят на децата си , че е имало летящи къщи , вълшебни огледалца , разговори от разстояние , магове който ако ти научат името (паролата) ще те контролират ! Че от твой кичур коса ( ДНК ) ще ти променят живота.....