8

Хм

преди 6 години

До АнонименДа се съберат в САЩ 100 000 гласа за каквото и да е не е проблем при 300млн население,т.е. това не е точен показател.Но специално за Сорос е очевидно,че изпада в немилост и то сред сънародниците си-ев.реи!Навсякъде отношението към него охладнява,а в Израел направо го обвиниха в вредителство!Причината е проста-той се самозабрави и започна да работи само за себе си,пренебрегвайки решенията на Синедриона(или там каквото е).Както се казва-който се цепи от колектива,колектива ще му го ***

7

Аха

преди 6 години

Аха разбрах,не щем европейски ценности,ама не щем да напускаме Европа!Ако може да дават парички,ама да не ни казват какво да правим!Ние все си знаем!

6

Шаран-БГ

преди 6 години

Всичко в РБ е така измайсторено, че крадците от "високите етажи" да бъдат вечни. Ако не са те - идват БРП .Измислиха и Закон за референдумите.След спазването на този закон идва тъй наречения Конституционен съд, който "осъжда" всеки въпрос - удобен ли е на тях, на НС, на Президента, на бандитите-робовладелци --- или не !! От своя страна и Парламента, и Президента могат да изхвърлят всякъкъв въпрос от даден референдум, щом пък на тях не им харесва. Накрая идва ЦИК- тя окончателно *** нещата!!!

5

Факт

преди 6 години

България има остра нужда от нов политически проект-партия,за която няма да са жизненоважни евроатлантическите,православни или каквито и да е измислени ценности,а оцеляването и развитието на България.Щото работата вече е опряла до оцеляване и робуването на когото и да е никак не помага.Това не значи напускане на ЕС и НАТО,а трезва оценка на ползите и вредите.Изобщо-нужна е прагматична и умерено патриотична партия.Обаче С.Т. не е човекът,който ще го направи,щом като при 10% данък се крие по офшорк

4

Анонимен

преди 6 години

Обаче в щатите е иницииран референдум за вкарването на Ссорос в пандиза. Досега има 100000 гласа и е валиден.

3

Активист на БКП

преди 6 години

Разправят ,че на 11 септември щяло да има референдум ...Ама аз мисля ,че го организира ОНЯ и няма да има хора...

2

Излишни въпроси

преди 6 години

- Най-важните въпроси бяха махнати.- То и сега има мажоритарен вот, който не оказва никакво влияние.Този референдум беше излишен.Важните въпроси са: Искаме ли в НАТО. Искаме ли ЕС. Искаме ли Белене. Закупаване на евтиния ток от КОзлудуй.Премахване на такса сградна инсталация. Такса смет на човек. Плащане на парно и вода съгласно уредите, а не да се плащат загубите на ВИК и крадците. Да се отказваме от парно - индивидуално. Картели. Храни. Здравеопазване. Образование.Няма един Важен въпрос!!

1

slavitu

преди 6 години

До Анонименvsqko lqto izlizat v otpuska be sersem nali varvqt povtoreniqta na obqd