43

Анонимен

преди 6 години

Само за проба. Купете кренвирш на средна цена или салам на ниска цена и го дайте на кучето/котката си. Резултата ще е: Те не обичат растителна храна с оцветители и овкусители.

42

Анонимен

преди 6 години

Създаване на кризисен щаб е половинчата мярка. Без Временна комисия в Парламента, която да излезе с Доклад, не по късно от края 2021 година, нищо няма да се промени.Нека да сме реалисти

41

Oпасността не е

преди 6 години

толкова в ПРИСТИГАЩИЯ яйчен прах- ИЗЗЕМВА се, а в ПРИСТИГАЩИТЕ ГОТОВИ сладоледи, тирамису, ЩОЛЕНИ, италиански КОЗУНАЦИ, шоколадови яйца,( произведени преди 1-2 години), които ще ЗАЛЕЯТ Пазара за Коледа..Ще бъдат в гаранционен срок, с привличащ вид- и аз съм купувала за внуците всяка година.... И ако не купя тази година... ще забравя до другата.. а те още ще са в гаранционен срок..Или ще ме почерпят някъде.. А в СЛАДКАРНИЦИТЕ, РЕСТОРАНТИТЕ.. Няма спасение...

40

Киро

преди 6 години

В България всеки ден се ядат много по-лоши отрови в храните, но така и не се разбира.

39

Анонимен

преди 6 години

Европа отдавна яде ***. Ние само догонваме. Засега успешно.

38

Бай Чичо

преди 6 години

В Европа , а ние в ориента ядем само патки и яцата им!

37

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно, изядохме лудата крава на западна Европа, птичия грип също, болните прасета също. Що е европейски боклу;к идва тук и ни превърнаха в опитни зайчета. Сега един министър ни убеждава че европейците са яли отрови, а ние по-малко. Ами да се маха и да ходи да си дояжда, а не да яде еко храна в министерството.

36

Анонимен

преди 6 години

Политици и журналисти-това са хора,отличаващи се с абсолютна липса на мозъчна дейност и специфични методи на самозадоволяване,състоящи се в плащано от публиката получаване на удоволствие от некомпетентно писане-ръкоблудство-или говорене-езикоблудство-на каквото и да е за каквото и да е по фатмашката схема :"Не е важно какво правиш,важното е нещо да правиш и да ти доставя удоволствие"! Свински и птичи грипове,световно затопляне и застудяване,яйца и т.н.- производство на фирма "Рога и копита"!

35

Докторе на помощ

преди 6 години

Нормално ли е като съм се натряскал с фипронил - като пръднна да излиза 2 метра пламък отзад, като се потя да мирише на екирисаж и като дишам - наоколо в радиус от 1/2 км. всички насекоми и комари да падат мъртви на земята?

34

Щирлиц

преди 6 години

Демек ние изоставаме от Европа?Веднага да внесете още фипронил и други такива полезни нещица.

33

винаги

преди 6 години

Дай Боже да сме живи и здрави

32

живи и здрави сме

преди 6 години

живи и здрави напук на ,,***,,

31

прркалихте

преди 6 години

,,,много били полезни яйцата,, ,,с фипронил,, е откога това ,,сме яли В Европа,,

30

мнение

преди 6 години

Ами те винаги при нас си пласират *** , защото няма никакъв контрол! Те западноевропейците изобщо ни нямат за хора! Случайно да сте забелязали, че в магазините на Техномаркет се продават само ЛЕВИ пилешки бутчета - т.е. тези инжектираните с антибиотици, ваксини и разни други ***! Къде се продават ДЕСНИТЕ пилешки бутчета? Нали не вярвате, че пилетата имат само леви бутчета???

29

OMG_Lucker

преди 6 години

Този тип от снимката- въобще не е в схемите! Вервайте ми!До скоро беше шеф на ДФЗ.. ако имате някой познат работил там- попитайте :) Настоящо работещи май няма смисъл да питате, никой няма да си каже.

28

ФАШИСТ

преди 6 години

ям само свински пържоли на скара в планината "Рила" и пия червено вино "Каберне " , мое производство ! Да му мислят евродупедатите

27

Boaz

преди 6 години

V Biankia i Balchik dosta arsen i uran sa pili izbiratelite poslednite sedmici...s otstapka v cenata na vodata...

26

slovenia

преди 6 години

Нашите антикомунисти ядат само европейски яйца с фипронил и затова са толкова красиви и умни.

25

хахаха

преди 6 години

котка по гръб не пада,в Европа били изяли,хахаха,гледай си в твойто канче,имаш ли идея какъв е европейския контрол

24

Анонимен

преди 6 години

Всички европейци са обезпаразитени.