75

ognyanz

преди 6 години

Бойко не разпъва чадър върху никого, с изключение на себе си.

74

65

преди 6 години

А отново ще го приеме ли,щото с него или без все тая.Но все пак да знаем.Хайде простете му и този път(за кой ли път),може пък човека да се оправи.Ако ли не в Бойчиновци.Ще се върне друг човек

73

ПЕНЕВ

преди 6 години

До Анонимен: НЕЩО СИ ОБЪРКАЛ С ТРИТЕ БУКВИ. КАЗВА СЕ : 90 % ОТ МРЪСНИЦИТЕ ОТ СДС , СТАНАХА ГЕРБАДЖИИ. ВЕЧЕ В ТРЕТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БОРИСОВ УЧАСТВАТ И ТЕ ,НИЩО ЧЕ НЯМАТ И ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.БОРИСОВ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО ПРЕЗИДЕНТ НА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА -НИЩО ЧЕ СМЕ ПО КОНСТИТУЦИЯ ПАРЛАМЕНТАРНА ТАКАВА. ТОЙ НЕ *** РАЗНИ ЗАКОНИ ,КОНСТИТУЦИИ И АЛА БАЛА. ВАЖНО Е ДА ИМА ДАЛАВЕРА .

72

Анонимен

преди 6 години

Проблема на гербове те идва от Суджук паша. Бивш сикаджия, член на БКП, агент на ДС и БОП, с активна дейност във всяка една свера. Като сикаджия пребивал длъжници с бухалки, в Унгария го арестували за крадени коли, участвал в производство на нелегални цигари, после на амфетамини. Като главен секретар в съдружие с други за една нощ завзе една банка и я даде на любимата си Цветелинка. Като гл.с-р станаха над 140 поръчкови убийства и едно не е разкрито. Избнесе над 10 милиарда наши пари в свои смет

71

Тъпак

преди 6 години

Щом си е позволил два пъти да е подсъдим, ще си позволи и трети път. Няма да се учудя ако му чуваме името и още няколко пъти

70

Щирлиц

преди 6 години

Браво другари!Рот фронт!

69

ХХХ

преди 6 години

И след това отново .....така и не се разбра детето от къде е взело пистолета ....води се разследване срещу неизвестен извършител !

68

Пепо

преди 6 години

От сигурен източник знам, т.е. една жена ми каза, как тиквата лично му се обадил на тоя, и му наредил, докогато мине шумутевицата, да напусне партията, но после пак ще го приемат , че той бил лъжец, престъпник и убиец, а на тях точно такива хора им трябват

67

Паметлив

преди 6 години

А бе имаше един,дето го осъдиха на 3 инстанции,ама след изборите третата го оправда,анулирайки предишното си решение.Та кой беше тоя?С големи уши бил,председател на парламентарна група...

66

Тъпак

преди 6 години

Докато си плати отново

65

Анонимен

преди 6 години

Е нема такава държава , терминал 2 и към Немско

64

Анонимен

преди 6 години

Имам бюро за 4 годишни наемни убийци.

63

Анонимен

преди 6 години

"От ГЕРБ за пореден път заявяваме, че никога не сме и няма да разпъваме политически чадър върху никого..."--------Направили сте го поне два пъти със същия този Лазар Влайков.--------"...и всеки, който нарушава законите на страната, трябва да понесе съответната отговорност", посочват още от партията."--------Тогава защо Вашият лидер Бойко Методиев Борисов е още на свобода?

62

Прогноза

преди 6 години

Всеки момент се очаква видните политолози Антон Тодоров и Тома Биков да обявят с колко % е скочил рейтинга на Б.Б за изключването на възстановеният от него изключен Гербер.

61

сиромах

преди 6 години

А някой чул ли е какво стана с онова разследване за автомобилите с антените дето кръстосваха София?Какво стана с основните свидетели?Кой си отиде предсрочно кого разпитваха на детектора за лъжата какво стана с оня дето тичаше от рожден ден да опитва да разруши харддиска?Кога ще научим истината?????

60

Хм

преди 6 години

Да убиеш някого и после да сложиш пистолета в ръцете на 6-годишно е малко прекалено дори за гербаджия....Не е невинно занимание като да подслушваш незаконно,примерно.

59

Анонимен

преди 6 години

Що тормозите Лазарчо бе?? Един е убил само, един наръгал 5 пъти, един пребил. А Батко Боце изтрепа сума ти народ, некой да му е направил нещо? А Цуцко Интелигента натика по арестите много, които после осъдиха България за стотици хиляди евро. И него никой не закача. Лазаровци са най-малкия проблем на гробарите. Проблема е върхушката.

58

Анонимен

преди 6 години

А Бойко Суджуков кога ще го изключват???

57

Анонимен

преди 6 години

Лазар не е виновен, до 06.09. Е Ретроградния Меркурий. А този гаден Меркурий ги прави едни, малки деца убиват големи хора, властни герберуги стрелят в небето за да ударят този Меркурий, пият юнашки напитки за да не дават лошото да ги надвие. И този Путин, а онзи Станишко, а и Ореха,как влияят на честните и неопетнени герберасти. Облъчват ги със зла енергия нарочно. Мърсници долни, затриха непорочния Лазар. Но нищо, ще възкръсне в редовете на ГРОБА като птицата Феникс. И ще продължи да простее.

56

сиромах

преди 6 години

Абе тия от ГЕРБ се оказаха много пъргави!Само някъде да се скъса нишката на мафията и пайдос изключване ама веднага!Така действува мафията в целият свят!