107

Анонимен

преди 6 години

И защо няма 120+ новини по въпроса както при американците?

106

.

преди 6 години

Не знам дали всички сте или просто си го мерите. Всички по-големи държави имат имперски интереси, затова и започват 1 и 2рата СВ, някои се чъвства отритнати и искат повече, другите си мислят че всичко им принадлежи по наследство. Великите сили вдключително и Русия и Англия никога не са ни харесвали, те са имали интереси. Ние трябва да иползваме това максимално за собствена изгодна, няма САЩ, няма Русия, няма Европа, интересите на българите в България и тяхните задължения на 1во място

105

Анонимен

преди 6 години

Смърт за Русия, тя е световния терорист N1!Питсйте съседните и държави !

104

мудри

преди 6 години

До Трак до простациА такова, - руснаците останаха единствената бяла нация в света, останалите бели са смесени. Русия е и надеждата за оцеляване на човека.

103

30 СМ

преди 6 години

Шорошоидчета, кефи ли ви снимката на "руската барака" СУ-30 СМ? Вижте го и в движение, за да се накефите максимално. И не забравяйте да си затегнете памперсите.https://youtube/watch?v=HOQNKfCaUCM

102

Анонимен

преди 6 години

Нормално да я нямаш тая свобода.Ти какво очакваш ? Да живееш в белия свят ,да сгазиш някой на пешеходна примерно и да ти дадат само условна ли ? Това дори в Европа го няма ,а само на балканските страни и мизерната Русия.

101

Янкимразец

преди 6 години

До Анонимен:Да заблуден ми господине знам и английски защото учих в Мандгомъри, щата Алабама. Истинските американци все още живеят в резервати и в тази лицемерна държава в която редът се крепи на полицейска диктатура белите са най-долните същества винаги гледат да те прецакат ,особено ако си европеец ще блъскаш не на една ,а на три,четири работни места за да догониш техния стандарт. Тази свобода която имаш в България там ще пресъства само в сънищата ти. Пожелавам ти да поживееш там .

100

Анонимен

преди 6 години

До амер.тролНяма защо да се преструваш на амер. ***. А колкото за продаването на България, вие русофилите го правите ежедневно от 1886 гофина до днес и сте ненадминати в това отношение.

99

амер.трол

преди 6 години

ох ще заработя доларчета за да пиша против Русия и да предавам България , оххй кеф

98

Анонимен

преди 6 години

анериканофил = българофоб и предател, да се знае !

97

Анонимен

преди 6 години

До ЯнкимразецВ *** ще влязат томахавките, умнико. А след тива самите руснаци ще избият Путин и шайката му.

96

Анонимен

преди 6 години

До ЯнкимразецАко искрено вярваш във фантасмагориите, които си написал , то тогава си най-големия русофил! Ютуба е голяма работа, да знаеш аз там какви работи съм гледал! Ама не дрънкам наляво и надясно, че това е истина. А ти сигурно и английски знаеш перфектно?

95

Анонимен

преди 6 години

Аз съм разочарован от изключително слабото представяне на нежните евроатлантици от софия. Как може такова нещо ? Ако аз ви плащах нямаше да ви дам и 10 стотинки надница за днес. Вие сте умствено изостанали с десетилетия назад.

94

до 91

преди 6 години

Каква уста ! Какъв език ! Извинете, с тази ли уста се храните и правите " разни " неща на беженците ?

93

Янкимразец

преди 6 години

Нима забравихте 12.04.2014г. когато един Су-25 направи дванадесет захода за атака и блокира цялата електроника на янките, а те го виждаха с очи как идва но на екрана никой. А след това си подадоха рапортите един капитан на кораб и 70% от екипажа. Гледайте интервютата в ютуба , още стоят.

92

Янкимразец

преди 6 години

Не се плашете който е влезнал с пушка в Русия не е излезнал. И в нея американски трупове ще натуряват необятните руски степи.

91

Анонимен

преди 6 години

Рускиге *** са с IQ по-ниско от номера на обувките им!

90

Анонимен

преди 6 години

Хайде ***, напъвайте се още за последно, че като сложат на електрическия стол спонсора ви Сорос няма да има кой да ви плаща. Ще се наложи да идете на магистралата и ще ви се "радват" Турските тираджии

89

Анонимен

преди 6 години

До до АнонименДа, и аз помня.Приличаха на индианци, които някак са успели да убият някой бял и се гаврят с тялото му.

88

Анонимен

преди 6 години

Освен да краде, лъже, напада и избива невинни хора тая руска държава може ли друго ?!Поне досега нищо добро не е направила или показала!