115

Разследващ полицай

преди 6 години

Само един следствен експеримент би показал дали едно шестгодишно дете и по-конкретно това за което твърдят че е стреляло, би имало силата и техническата възможност да произведе изстрел с въпросното огнестрелно оръжие. И защо пияният Влайков го е оставил ей така без надзор. След като е имало и преди това изстрели, предупредил ли е собственика на заведението Влайков да не продължават

114

Анонимен

преди 6 години

Много хора питат дали са взети натривки.Версията на компанията е,че пистолетът е обикалял от човек на човек и много хора са стреляли във въздуха.Потвърдена е и от дъщерята на убития,която е видяла всички да гърмят,но не е видяла кой е застрелял баща й..Това е същественото в алибито им.Дали са възможност и на детето да гръмне след това.Явно в компанията е имало и полицай,който след инцидента е дал съвети.Никакви доказателства няма и всички си мълчат от страх.А детето,Господ да го пази!

113

Я гледай

преди 6 години

Спокоино, този *** е обещал на ПП ГЕРБ че ще се обеси.Не можел да преживее стореното.

112

Захари Попов

преди 6 години

Лазар Влайков се вживява като дирибей в околието ,но сега е моментът да му се повдигне обвинение за непредумишлено убийство ,ако не му се повдигне значи няма никаква държава а само територия.

111

Анонимен

преди 6 години

Гербаджийски изцепки.гробокопачът на Бъльгария

110

Milan

преди 6 години

Да се чудиш и на акъла на този Влайков, и явно го няма щом е отишъл на рожден ден на племенника си с пистолет и то боен пистолет оръжие което може да убие човек, както и стан. Доколкото знам нормалните хора отиват на детски рожден ден с подаръц, със неща които биха зарадвали едно дете, а не които могат да навредят на всички друг, пистолета е за други цели които не следва да се преследват на един детски рожден ден и то след като си се напил. Просто пълен абсурд и голяма простотия.

109

65

преди 6 години

Родната милиция само ако прочете наште коментари и ще разкрие случаят.Въобще не и трябва и да мисли

108

65

преди 6 години

Вчера писа,че съм шашната от спокойствието с което Деница разказва случилото се.Баща и е убит,вместо да реве,да се тръшка в несвяст,тя съчинява версии.Но не е много чудно ,всъщност коравосърдечието се предава по наследдтво и възпитание.Но за едно е прсва_на този бо к лук ,кой му даде разрешително за пистолет.Бил е пиян до козирката .Ама може да набере телефон,да провери пулса,и да отнеме пистолетаот детето,че току виж,събрало сила ,вдигнало тежкият пистолет и Буум.

107

Охранителят-София

преди 6 години

Законът е достатъчно строг и към действието когато отстъпваш личното си бойно оръжие на друго лице па било то и дете! Тежеста на закона и престъплението в случаят би трябвало с пълна тежест да е срещу притежателят на оръжието! Ако това не се случи е равно на " Политически чадър" !

106

Gaskoing

преди 6 години

Нищо няма да стане виновника ще се покрие както стана със сестрите Белнейски

105

ШикагоЗавинаги

преди 6 години

Слаба ракия сте в БГ... нямате мозък за 5 стотинки. Пистолетът, с който е стреляно е Глог 17, с двоен предпазител. Имате ли идея колко сила трябва да се освободи втория предпазител и да се натисне спусъка едновременно? аз имах такъв и го продадох заради това...много сложно е с тая защита! 6 годишно дете няма физическата сила да го направи. Естествено, че някой го е думнал и е подхвърлил пистолета на детето да до играе. *** български селяндуpи.

104

Хайде и аз

преди 6 години

Този *** трябва да го затворят само защото е завел детенцето в кръчмата! И как така 2 пъти го изключват от ГЕРБ, и пак на тяхна хранилка? Веднъж като са го изхвърлили, защо го приемат пак? Ама както казват старите хора - гарван гарвану око не вади! Съболезнования на семейството! Дано да получат някакво възмездие от смешното ни правосъдие!

103

Ами

преди 6 години

Там е имало 20-тина свидетели, все ще са видели как е станало.

102

герберастия

преди 6 години

дошия. Да ви е честито по-малкото зло.

101

7+

преди 6 години

Евала! Наистина ли е такова обществото ни?

100

Селска му работа

преди 6 години

А по мое време пеехме "тра-ла-ла, на рожден ден ела! Ще ядем, ще ядем, вкусни торти с крем!" Бах, тез модерни, селски, детски рождени дни! Ама верно тия звучат като да са местната масонска ложа на бяла сбирка. Много простотия и бай ганьовска наглост лъха от цялата история

99

Анонимен

преди 6 години

Само за 20 дни Националната полиция чрез своите служби КОС убиха двама човека.

98

Анонимен

преди 6 години

До ВапцаровНещо не ви разбирам, тоя сега демократ ли го изкарахте?Нали демократите сме третополови шушумиги, пък тоя пие, бие се, стреля с пистолет по купоните...мушил хора с нож. Кое му е демократичното?

97

нн

преди 6 години

Какъв пистолет от собственика, НА ТАКОВА МЯСТО, ***. ***, с акъла ли си е бил да го носи? Не затвор, без тебе, обеси се. Да те няма на този свят. *** обществен. Обществото трябва да го изтрие от лицето на земята .

96

Анонимен

преди 6 години

Какъв е тоя баща да натопи детето си. Нищо, че ще му се размине, нали ще го травмира за цял живот. *** гадни, и бащата и убиеца в затвора.