220

usa = на джудже

преди 5 години

РУСИЯ ФОРЕВЪР !!!!РУСИЯ НИЕ ТЕ ОБИЧАМЕ !!!! РУСИЯ ТИ СИ НАША ПЛЪТ И КРЪВ !!!!

219

Ала_Бала

преди 6 години

!! септември не се случи. Той е провокиран от САЩ, холивудско политическо театро, раизграно в безпътицата на САЩ да намерят враг. САЩ от ПСВ до сега печелят само от войни, които не се водят на тяхна територия. Техния народ не знае страдания и разрушения. Да внимават за следващата голяма война. 90-те години на миналия век бяха най-хубавите години. От 2001 година политиката на САЩ е просто просташка, недалновидна и нейното начало постави нисшия духом Буш - син! После извратеняка Клинтън.

218

Анонимен

преди 6 години

До Калеко АлекоУолстреет може да е в Америка но цялото производство е в азия !!!!без Уолстрит светът може да се върти но без фабриките и заводите ...трудно !това е болежката на Британците и Американците

217

Анонимен

преди 6 години

Краха на комунистическия модел принуди Горбачов да се откаже от удушващата хватка на Империята на злото за страните от източния блок, за което може да му се направи паметник и за благодарност се подари на Москва за монтирането му на "Червения площад".

216

Калеко Алеко

преди 6 години

Уолстрийт все еще е център на световната икономика, товарищ, икономика в която раССията почти не присъства .... Център в който тупти пулсът на парите, в т.ч. на долари, евра, йоани, йени и други конвертируеми валути и където рушката рубла е само понятие без действителна стойност ...... !!!

215

Анонимен

преди 6 години

До Калеко Алеко 295Ха-ха-ха-ха......ти това ко обяснявай на бай ти Дончо, дето иска да направи от краварията "енергийна свърхдържава"......на него му обясни, че с бензин само не се става супер-сила!!! А пък че тази кравария вече не е никаква "супер-сила", това и малките деца го знаят........производството им се изнесе в Китай, а те се препитават като финансови мошенници на уол-стрит! 80% от БВП им е от.......услуги!!!! Представяш ли си, горките....НИЩО НЕ СИ ПРОИЗВЕЖДАТ!!! И това ми било сила!

214

Калеко Алеко

преди 6 години

Студените войни се печелят от държави с развити икономики .... Илюзия е да смяташ, че с бензинова икономика, може да бъдеш световна супер-сила. Това което могат да правят страни, като раССия и Северна Корея, е да се противопоставят на света, като го плашат с ядрения си арсенал. Другото което могат да правят е да го карат на самозадоволяване .... или пък да произвеждат самолети, които да разменят на бартер със страни като Република Индонезия, срещу чай и палмово масло .... !!!

213

Анонимен

преди 6 години

От позицията на времето се видя че американците не се борят за равновесие а искат да заграбят всичко. Така че наивното разпадане на съюза беше безмислено. Всички смешни лозунги за тирания и подтисничество са да се успокояват празноглавите- защото сега се чустват нещастни

212

Анонимен

преди 6 години

В случая,не е важна победата на САЩ,а провалът на СССР,защото милиони хора се освободиха от гнета на руския ботуш.

211

Циник до ODESSA

преди 6 години

Бил ли си в Швейцария?Имат си минарета - НО забраниха строежа на нови! Все е нещо!А иначе ...последните години....се напълниха с шиптъри!!!! Имат си и други тарамбуки - но ако сметнат , че алахогъзците не спазват законите за интеграция - им показват вратата!

210

Циник до 291

преди 6 години

И как римляните са победили Картаген?Отрязвайки продоволствието на Анибал,,,,Ако Китай продължи така....продоволствието за САЩ може и да секне!

209

аз

преди 6 години

На времето в Римската империя няколко пъти са си правили илюзията, че са победили Картаген. След всяка война Картаген успявал да се възстанови и отново да се превърне в заплаха. Но това е продължило само дотогава, докато римляните разбрали, че в края на краищата трябва да го унищожат напълно.Е, и днес все повече мислещи хора разбират, че огромната евразийска империя трябва бъде не просто победена, а унищожена. За да кротне светът. Историята се повтаря.

208

Eлена

преди 6 години

До Анонимeн:Е,аз видях Швейцария,искам там или в Дания,Швеция,защо ми са кочините?(САЩ и РУСИЯ)

207

Гост+

преди 6 години

До 288: Нашите атлантици твърдо подкрепят тази доктрина и са готови да грабнат оръжие и помогнат за реализацията.

206

Анонимен

преди 6 години

Най-после да си го признаят, макар и с половин уста. При това Од Арне Вестад не звучи никак американски. Ето това е истината - болни амбиции за световно господство и хегемония+насилствено налагане на глобализма в света. И това под надслов "Импреия на Демокрацията". Това е доктрината за Нов Светове Ред, следваната от последните администрации в Белия Дом - било то републиканци или демократи - никаква разлика в външната политика, която се определя от Олигархията. После защо Русия се е променила....

205

До 233

преди 6 години

В грешка си пич....триъглника бе ЕС Китай САЩ....но вече Китай не бръсне САЩ.....и я заменя с Русия....50г. Китай краде ноу хау от САЩ....САЩ не им трябват....те са само пазар за китайски стоки....скоро Китай ще си самодостатъчен....не дай си боже стокообмена между Русия и Китай да нарастне и САЩ го духат...ако си забелязал Китай не подкрепи САЩ за корейската криза и си строи военни бази в Китайско море показвайки среден пръст на САЩ.....

204

До 282

преди 6 години

Никога не съм искал да отида да живея в Русия....най малко пък имам желание да отида в Лас Вегас камо ли в САЩ....предпочитам да отида в някоя европейска страна....а също и САЩ има доста дупки кадето и кучета не живеят така че стига дрънка глупости......като те ти харесва Сащ еднопосочен билет и изчезвай но не учи другите къде да живеят.

203

Анонимен

преди 6 години

А какво се случва междувременно в Шарлотсвил, някой да знае случайно?

202

Анонимен

преди 6 години

Политиката на САЩ е проява на безсилие, крах и пълен провал.

201

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си много смотан за да се радваш на една дупка като Русия.Всеки би си мечтал да отиде в Лас Вегас,Ню Йорк,Маями ,Чикаго....а кой луд би искал да отиде в разпадащите се руски гета ?