8

ДО 9

преди 6 години

Всеки роден на една територия има право да я обитава . Ти пишеш всякаш си безсмъртен и земята на България ти е лична собственост .

7

nerealist

преди 6 години

До АнонименВиждам, че ги оправяш "тези" без "говорима и писменНа култура", ама си пропуснал да актуализираш твоята култура- основното образование е до 7-ми клас. Средното образование не е задължително.Ай, сега пак да изтрият коментара ми!

6

Анонимен

преди 6 години

От тези, които ще ги връщав в училище: 45% са бременни и 45% не са за училище а за затвора. Поне! Ама да усвоим едни пари и да назначим едни наши хора за падари на една хубава заплатка.

5

Анонимен

преди 6 години

Пари на вятъра.Дори да им подарят дипломи(което и правят) от тези нищо не става.Образованието и сега е задължително до 8 кл.Който не е ходил на училище и няма говорима и писменна култура по български език трябва да бъде лишават от всякакви социални помощи и детски надбавки.Никакви български документи.Да поемат по света.

4

Анонимен

преди 6 години

Насила можеш да вземеш, насила не можеш да дадеш.Голяма част от родителите на тези деца работят в сивата икономика и не им пука за детски и социални помощи. Ще ги вкарат в училище и после какво?

3

???

преди 6 години

Как да се завърнат в училище,като вече се изпожениха ? По-отдалеч трябва да се решава проблема. А тази 'акция ' е нищо друго, освен усвояване на средства. Т.е. пари на вятъра. Карай...дейност да се отчете !

2

Анонимен

преди 6 години

Пари и усилия на вятъра. Нищо няма да постигнат! Миганизацията ги прави еднакви, мързеливи и учи как да получават помощи. От 100 000 може да има един който да иска да се образова. Останалото е мързеливо, крадливо, нагло, искащо да получава само да му се дава.

1

zewzek

преди 6 години

Поредният кьорфишек-ако искат децата и циганчетата да ходят с кеф на училище,просто трябва да плащат ДОСТА повече на образованите за една и съща работа . А мобилните екипи са ПОРЕДНАТА простотия,т.е. имитация на работа....