70

Анонимен

преди 6 години

О чем вы говорите!!! киднэппинг !! Чистой воды вы че Полиция ваша сто раз подкупней чем в росии ,без их участия не возможно осуществления Акции похищения !! Позор на вас нигде такого нет уже давно !! Заткните свои рты

69

Всички са им ясни

преди 6 години

Правова държава всички известни и картотекирани Но Не и прибираниАвтокрадци от провинцията са задигнали автомобила "Шкода Фабиа", с който беше отвлечен Адриан - синът на шефа на "Софавто" Тони Златков. До този извод стигнали разследвщите, след като разпитали столичния контингент от апаши.През коридорите на СДВР минали всички бандити, известни с подвизите си в краденето на автомобили - около 150 души. Всички до един били категорични, че не са откраднали шкодата и не са получавали поръчка

68

ВСИЧКО Е МАФИЯ

преди 6 години

Много ясно, че клиентите им ще бъдат мутри от подземния свят, щом се занимават с внос и продажба на скъпи автомобили...Да няма да ходят обикновените и честни хора, които нямат пари за хляб дори...Те сами са си го направили, от лакомия за пари, се врат навсякъде и сами си усложняват живота... Сега ако убият сина му, нека да видим, за какъв к*р ще са му мръсните пари...Тогава син няма да може да си купи...Защото най-ценните неща в този живот, не могат да се купят с пари...Нека се избият мутрите

67

Анонимен

преди 6 години

Мафия. Това не е нормална държава. Навсякъде има корупция, но никъде в ЕС като имаш огромни палати и коли никой да не те закача откъде са. От там и безнаказаността и добрата почва за измами и тъмни сделки. Ако се почне от малките нередности ще се върви в правилната посока и така ще улегне в масата, че няма безнаказаност.

66

Като гледам

преди 6 години

Снимките на бащата и отрочето си мисля,че много са затънали. ...А на някои,все руска връзка им се привижда...... Това е болестно състояние при повечето русофоби. Чак жал да му стане на човек. Мания за преследване.

65

веселинов

преди 6 години

До СатаНАТОАми след като ти адски си се изкефил на 48-та опожарени човека в Одеса, пожелавам ти някой друг да се изкефи на същото, което ще ти се случи на теб. Може да не е съ щото, но достатъчно мъчително, за да разбереш, че не трябва да се радваш на чуждото нещастие. И ако в последният си миг поискаш опрощение от тези хора, може да спасиш душата си!

64

Мосю Густав

преди 6 години

Някак си, не изпитвам и капка съжаление към подобни индивиди.

63

Анонимен

преди 6 години

ЗА ВСИЧКИ ДРОГИРАНИ Ш**РОСОИДИ ПРЕПОРЪЧВАМ ПЕСЕНТА НА ВЕЛИКАТА ХЕВИ РОК БАНДА IRON MNAJDEN -MOTHER RUSSIA КАТО ОСОБЕНО ВНИМАНИЕ ОБЪРНАТ НА ПРИПЕВА -MOTHER RUSSIA GAS YOUR VIRGES/-ЩЕ ИМ ПРЕВЕДА-МАЙКА РУССИЯ ГАЗИ ВРАГОВЕТЕ СИ.

62

шоп

преди 6 години

да го тепат и да спрат да пишат

61

Анонимен

преди 6 години

Е руска връзка има ли, ясно. На такива позволиха да изкупят цялото крайбрежие.

60

СатаНАТО™

преди 6 години

До Анонименслед запалването на 48 човека в Одеса.....НИТО ЕДНО ТЯХНО СЪРЦЕ не трепна.......------------Напротив, аз мега яко се изкефих.

59

Анонимен

преди 6 години

До Социологтраен мир и разбирателсто между народите на федерацията....----------------------Колкото беше траен по времето на СССР.Накрая така се изпотрепаха, та си наваксаха за 45 години "траен мир".

58

нищо лично

преди 6 години

Щом няма искане за откуп, вероятно момчето е мъртво за съжаление. Нищо лично, просто това е бизнеса в България - Америка през 20-те и 30-те

57

ПотрЪбител

преди 6 години

Някои от коментиращите по-долу се оплакват, че много се пише по темата. Всяка новина има заглавие и се вижда основната тема. Ако не Ви харесва просто не я отваряйте. Новините ТРЯБВА да бъдат от ВСЯКАКВО естество.

56

Анонимен

преди 6 години

Всички успели хора са крадци беше модерно в комунизма и по времрто на БСП. Вече има много преуспели хора от бизнес . Трябва си и акъл.

55

Анонимен

преди 6 години

"Търговията" с крадени коли в България процъфтява благодарение и на "вечната дружба"Никога България няма да стане нормална държава, докато не се откъсне от Кремъл !

54

Анонимен

преди 6 години

цял камион фалшиви долари изсипаха на мястото ,да ни подсетят,че СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ. явно,някой е платил във фалшиви долари и сега му ги връщат.

53

Анонимен

преди 6 години

Тука защитниците на русия само дърдорят ама , като им забиеш да ти изброят 3 руски кочини богати и уредени ....ДИМ ДА ГИ НЯМА. Като имате теза за добро покажете това добро, къде е ? Иначе мяза те на платени тролейбуси чакащи работни места .

52

Анонимен

преди 6 години

Всички руснаци,бгрубладжии и агенти-вън от България!

51

Тъпак

преди 6 години

Съвсем чист бизнес няма. Все някой е прецакан и му е прекипяло.