11

Анонимен

преди 6 години

Ох, живея на Прага и всеки ден се нагледах на това как един работник копа нещо едва едва с няква кирка, докато 10 други седят около него и пият кафе/пушат цигари/ зяпат всеки, който мине в окръг от 25 метра. После защо българите си крият данъците...ми и аз не бих искала да знам, че парите ми отиват в джобовете на тия мързеливци.

10

"Фандък и Тиква

преди 6 години

На 5-ти почват ремонтите на ремонта :)

9

Анонимен

преди 6 години

С толкова присъствие из новините , останах с впечатлението , че са го преасфалтирали от край до край, а то се оказа , че са направили една по голяма кръпка. Добре е че се прави нещо, но човек оставя с убеждението , че е без някаква цялостна политика.

8

Анонимен

преди 6 години

След месец-два ще се люлеем на Пражките вълни по асфалта на фандъкова.

7

Анонимен

преди 6 години

Герберастките *** съсипаха София.

6

Амии

преди 6 години

Данче, ОСТАВКА!

5

Обективист

преди 6 години

Допълвам, че и времето, за което го направиха, беше изключително дълго. Има-няма 500 метра, макар и с цялото това копаене и т.н., отне около месец. Югоизточното платно (откъм Техпарка) на булеварда пред Арена Армеец е, кажи-речи, на същия хал... Не ме разбирайте погрешно радвам се, че ги направиха, имаше крещяща нужда, но се вижда абсолютната липса на качествен контрол. Тъжното е, че следващият такъв ремонт ще е след нови 30-40 години... а дотогава кръпки. :(

4

Обективист

преди 6 години

Цялостната реконструкция (нарочно не казвам ремонт) на бул. Шипченски проход е просто потресаваща! :( По току-що завършеното платно, което беше направено с прилично дебел слой асфалт, вече се усещат всички шахти и неравности. Новоизграденият тротоар (преди нямаше, добре е, че направиха наистина) е същата трагедия не само когато се минава с колело, но дори пеш да минете пак е зле. След като го асфалтираха изцяло го резнаха на 2 места за допълнителна преработка...

3

Георгиев

преди 6 години

До 3Задължително трябва, да съм черен ли? Вижте лидера си от джобчето му се подава червената книжка, а от вратлето червената връзка.

2

a

преди 6 години

А за кога е плануван ремонта (след като го пуснат) на бул. Прага, зане ли някой?

1

Анонимен

преди 6 години

И пак като се натроши за някой друг месец пак ще ремонтират. Все пак в България живеем.