10

Анонимен

преди 6 години

Балъков беше намерил инвеститори за нов и модерен комплекс за зимни спортове в младост срещу хита, но държавата видя, че няма как да изкрънка комисиони от тях и го спря. Сега даде терените за жълти стотинки на близки фирми да строят мутробарок блокове.

9

Детска песничка

преди 6 години

Тук милионче,там милионче,цял букет ще набераИ на мама и на мама аз ще да го занеса

8

Анонимен

преди 6 години

Камилче, това, че съоражението е близко до другата ти работа (околовръстното) не означава, че е единствено. И това не е съоражение за зимни а за ледени спортове. Зимните спортове са ски, биатлон, слаломи и доста други. Това са ледени спортове - хокей, кънки-бягане и фигурно пързаляне. Спри да облизваш членовете на турските тираджии и се ограмоти малко. Има още 2 подобни съоражения в държавата.

7

абсурдистан

преди 6 години

Една нормална детска болница Нямаме ! - Как не ви е Грях бе ? Къде ще ги носите тези пари?

6

трафалгар

преди 6 години

колко метрополиси съм изкарал там , колко танци и пот :)

5

vlady

преди 6 години

Дано се ползва за концерти - има далеч по-добра акустика от дрънкалаците Универсиада, Фестивална, Христо Ботев.

4

Анонимен

преди 6 години

Стига с тея дворци и магистрали.Дайте парите на бедните-да ги изядат и изпият.

3

Анонимен

преди 6 години

Еха, варненската Мутра ще открадне 2 млн, като 1 ще отчете на Биг Суджук.

2

Гошу

преди 6 години

Тц-тц-тц, направо и завиждам на Виктория Петрова за този снажен левент, с който се е сдобила :))) После що съм ходил по жрици, ме питат някой млади дами, а не съм търсел сериозна връзка (явно реторичен е бил въпроса)

1

Анонимен

преди 6 години

Малко им беше да откраднат 35 милиона сега още 4. Какво стана с първите 35? Нали емитираха 35 милиона акции и държавата ги купи. Построиха трибуната Моци в Разград и сега строят спортна зала в Бургас. Бойко крадне като ненормален през Главболгарстрой. Открадна 800 милиона от Арена Армеец сега ще открадне още толкова от Бургас. Ако взмеат 100-200 милиона за зимния ще е добре. За справка с 6 милиона построиха страхотна пързалка с плувен басейн в Кранево. С огромна печалба за строителя. Мафия.