15

ognyanz

преди 6 години

До 17: Опитал се се да напишеш нещо в стила на "тезисите на ХХ конгрес" от времето на другаря Тодор Живков, но не звучи много смислено. Какво означава например ",създаването на условия някои членове- или група членове- на обществото с интереси,различни от интересите на цялото общество,е пълен отказ от идеите на социализма и води до контрареволюции и войни!". Нещо му липсва на това изречение.

14

Анонимен

преди 6 години

До 16:Та кайш,какво върши освен да се прави на клоун-както всички след 1989г?Младо!Да знаеш,че ако Иванчо не може да смята,не е виновна математиката-като наука!Ако "другарете" са некадърни и престъпници,не са виновни Благоев и социализма!Неспазването на обективните закони за развитие на обществото,създаването на условия някои членове- или група членове- на обществото с интереси,различни от интересите на цялото общество,е пълен отказ от идеите на социализма и води до контрареволюции и войни!

13

ognyanz

преди 6 години

До 15: Нещо да кажеш по проблемите, за които говори Мая Манолова "другарю"? И това не са нови, току що появили се, а такива, които съществуват от години. През това време с тях са се "борили" и управляващи - гербаджии и пишман реформатори, и си остават проблеми и досега. Хайде сега, за да ги оправдаем за безхаберието, да кажем, че Мая Манолова е комунистка (а в България комунисти отдавна няма) и затова не трябва да върши нищо.

12

Анонимен

преди 6 години

Другарко Мая!Докато не се разграничите,преди да се обедините-по Д.Благоев- всичката ви работа ще е като досега-цирк и бананови кори за публиката!Как ще се борите с престъпността,соц. несправедливост и беззаконията,като вие сте тези,които ги създават и поддържат не на думи, а с дела?Вие,децата на "баш-комунистите в БГ",организирахте контрареволюцията през 1989г и станахте най-големите капиталисти, антикомунисти и антибългаристи!Спрете цирка,изтрийте сополите-и правете каквото трябва!

11

аз

преди 6 години

До nerealistТрудно било да се обясни кое е лошото на евтините черно-бели учебници?! А, много е лесно даже! ПО-ЕВТИНИ са от тези, на "нейното" издателство!

10

nerealist

преди 6 години

Не различните учебници са в основата на социалното разделение. Невъзможността на някои родители да купят учебници, поражда социалното различие. Какво да кажем, за тези ученици, които изобщо няма да имат учебници? Ще чакат учителя да диктува урока или ще ксерокопират целия учебник, черно-бяло копие.Решили да направят 2 вида учебници, добре. Ама защо казаха, че евтиният учебник е за бедните? Това създаде усещане за разделение. Богатите първи щяха да изкупят черно-белия вариант :)

9

Кюстендилец

преди 6 години

Абе ти и с Пешо Паунов се бори ,ама...Спечелихте и разделихте...

8

содата

преди 6 години

не слушайте трето поколение социалист, борела се срещу социалното неравенство, ами като е така да взема заплата колкото директор на училище, а тя взема поне 70 % от та-зи на президента Радев.Всички български политици са лъжци.

7

Край

преди 6 години

Да ви кажа и друго. ЧСИ са ефикасни за банките - а вие да имате да вземате от некой 5хил. лева да вида кога ще ги съберете. Най често никога.

6

Край

преди 6 години

само да ви кажа. В резултата на "борбата" на кюстендилаката с грим като на Джеврие ханъм Арбитражите станаха по-безконтролни от преди. Такава имитация на дейност пада че Борисов ще задмине.

5

анонимен

преди 6 години

какви са тези бели петна защо изобщо трябва да се обработва земята без моезнание на никого не сьм я давала никога не сьм подписвала договор с когото ида било кои може да си позволява да я ползва без разрешение това е имотнакражба не ни пипаите земята по никакьв повод мен европарите не ме греят

4

Джедай Мастър

преди 6 години

Голяма борба пада, нема що. Мая е абсолютно същото явление като Бай Х*й, по цял ден работи на телевизора, накрая ефектът е нулев.

3

Активен Борец

преди 6 години

Абе в тая "дъжава" се борят яко! Едни срещу престъпноста,други срещу беднотията,трети срещу корупцията.*** то не останаха лоши работи в тая наша България - всичко е преборено бе!

2

САМО МАЯ

преди 6 години

се бори наистина с ПРОСТОТИИТЕ на ГЕРБАДЖИИТЕ, приемащи безумни закони. Оказа се, последния парламент узаконил отнемането на земеделски имоти и това се парафирало от нотариус. Някой друг , а не собственика може да ти даде имото под аренда. Това може да роди само ПРОСТА ГЕРБЕРСКА ТИКВА. Със заплата 5000 лв в Парламента

1

всякоЧудоза3дни

преди 6 години

арменският поп с миньорска каска по гребена на вълната помогна ли на лекаря-бюрократ за казуса Ася, или ембрионите вече последваха баща си без никакъв шанс за живот по буквата на закона, сменени в медийната говорилня от нови бури за деня