33

daa

преди 6 години

i stavat vse po-nagli i daje prikazkite za tovakoe dete kakvo e i na koi e ne vajatot bogatite vzimat chrez podkupidrugite ako ne dadat pari navreme minavat po kanalaizopachavat se istorii fakti i t0.n. zaradi mrusniq im biznes

32

Край

преди 6 години

Брендо е наркотрафикант от балканска класа ПРОТЕЖИРАН от българските държавни органи /всички -полиция съд прокуратура следствие/.Колко деца са си отишли от свръх доза за бизнеса на този "бизнесмен" - безброй. Рано или късно ще си плати. И няма да ми е жал.

31

Анонимен

преди 6 години

А преди 89та когато управляваха само НЕДЕМОКРАТИЧНИ червени бандити имаше ли мафия, или?

30

Анонимен

преди 6 години

Нормално е при ПСЕВДОдемокрацията мафията да вилнее.ПСЕВДОдемокрация, в която 1500 червени бандити управляват ВСИЧКО в страната - от банките, силовите дружества, икономиката, туризма до бизнеса с луксозни яхти и коли!---------------А в САЩ колко чеврени бандити ПСЕВДОдемократи управляват, или в най-ДЕМОКРАТИЧНАТА СТРАНА НА СВЕТА може би няма мафия?

29

хм

преди 6 години

Някой ще преведе ли това, реално излиза, че ги оправдали, защото било с омерсиална цел?За отвличането на Гунински съдиха Наглите, но ги оправдаха. Оказа се, че отвличането на младежа е с комерсиална цел, а не за конфликти на баща му, който тогава е общински съветник и има участие във фирми за туризъм, недвижими имоти и търговия с горива. Днес Румен Гунински е щастливо женен, живее в Правец със съпругата си и има дете на 2 г.

28

4epa

преди 6 години

A KADE E ALEKSEI PETROV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 6 години

Тролът отдолу изтрещя тотално :D Рашка, руски групи във фейсбук организирали боеве по морето за диверсии :Д :ДСилно !

26

Така е!

преди 6 години

Вече почти 30 години демокрация! Въртят се едни пари, ядът се едни ла..на! Всичко е един омагьосан кръг! Изход не се вижда! Колко ли поколения ще преминат през тази демокрация, докато дойде нов ред?

25

Църо Винкела

преди 6 години

Верно е, че има отвличания и убийства ама важното е че има банани.Да живее демокрацията и честните ни бизнесмени.

24

Анонимен

преди 6 години

Това са синчета и дъщери на изметта на обществото. Трябва да жаля ли? Е, няма да жаля! Малко им е даже!

23

Анонимен

преди 6 години

Че то ГЕРБ си е проект на хардлайнерите в БСП, виж че всички са все бивши партийци, а по-младите деца на партийци, а иначе потоко към кремъските рабойници си е все един и при ГЕРБ и при БСП

22

Анонимен

преди 6 години

Едни мутри отвличат децата на други мутри,парите се въртят.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Гласуват за ГЕРБ, защото иначе идва БСП и се почва с наливането на милиарди в руските джобове.То не, че сега не наливаме милиарди в посока Русия, но БСП-то направо не знае граници.

20

Анонимен

преди 6 години

Всички тези отвличания, конфликти на етническа основа както на улицата, така и във разни групи във Фейсбук, организирането на протести насрочени за 11 този месец, мрънкането за учебниците ако щете, прояви на мутри по морето, всичко това се организира от БСП с подкрепата на Русия респективно руската мафия.

19

Анонимен

преди 6 години

е едно време червените шумкари обираха мандри, днес понеже мандрите са малко същите са се насочили към други сегменти на пазара

18

Анонимен

преди 6 години

Пазарна икономика. Щом от нещо могат да се изкарват пари, то става актуално.

17

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката прилича на всичко друго но не и на дете.

16

Анонимен

преди 6 години

До 15Е странното е че много десно настроени хора в страната продължават да гласуват за ГЕРБ, айде веднъж се излъгали, ама па това вече на нищо не прилича

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9И още нещо.Термина ,,превишаване правата при самоотбрана" е взет от законодателството на Рашка говняшка.Миналата година един руснак го осъдиха на 7 години затвор понеже някакви пияници го нападнали и ги потрепал от бой.У нас всичко е като у голямата ***, но в по-малък мащаб.

14

Анонимен

преди 6 години

а ***'я шо не е споменат, някак си без него е все едно бира без пържени картофи