7

propov

преди 6 години

Е как никой не каза Евала! Само злоба се лее. Колата е най скъпата вещ във всяко семейство. Нормално е да се погрижи човек. Ако не го мързи и ако не струва хиляда лева, както явно седят нещата при коментиращите. А и М - ки те са доста скъпи и поскъпват като остаряват. Ама хейтърот това нема как да го знае. Хейтърот не чете, той само *** на написаното.

6

Анонимен

преди 6 години

Старите бмв-та повдигнати, новите във водата. Дреме му , новото гаранционно и застраховано. Защо не ги закара на по-високо място, ами как ще направя клипче за ютуб.

5

стефчо

преди 6 години

за всеки истински американец,по -важно от вещите няма!

4

О.З.

преди 6 години

До КолекционерПоздравления за свежия хумор!:)

3

Колекционер

преди 6 години

Преди години започнах с колекциониране на валяци.Напълни се всичко-мазе,хола, и реших два да сложа на тавана.Груба грешка-връщам се от работа и ония от тавана отишли при ония в мазето.Край...Започнах да колекционирам локомотиви-при наводнение на парните им няма нищо, а дизеловите и електрическите-казаха трябва да пазим от водата.Мисля да ги поповдигна поне на метър, че като язовира прелее само комините на ТЕЦ-а ще се виждат.ЕЕхххх, ако имаше и крокодили-мойта щеше да ги сбори за закуска!!!

2

Анонимен

преди 6 години

В това време, жена му сигурно я ръфат алигаторите. Но ммалоумника го интересува, да оцелеят трошките.

1

ХМ

преди 6 години

Човека си знае ,че картонените къщи, няма как да се спасяват.Иначе и колекционирането на автомобили не е работа.