28

редник

преди 6 години

До *** ! Ти си кислорода на червения огън :)

27

Анонимен

преди 6 години

Някой има ли обяснение, защо в света е прието да се счита за начало на 2СВ нападението над Полша на 1септ.1939.Преди това на 25март39год.Германия анексира Судетите от Чехословакия. На 7 април 39г. Фашистка Италия напада Албания, и обявява цялата държава за част от Италия. Няма никаква логика нападението над Полша да начало на 2СВ.

26

Анонимен

преди 6 години

Да живее Червената армия!

25

ген.Андерс от Лондон

преди 6 години

"Всичко това е ставало пред очите на Европа и на целия свят. НИКОЙ НЕ Е ИСКАЛ да се сражава за Гданск", подчерта Шидло."ПОЛЯЦИТЕ СЪЩО.

24

Циник

преди 6 години

В България остана некачествения "мат'рял" да бълбука по форумите...и да бистри аджеба - как да свърже двата края с 200 - 300? заплата!Патриот до патриота...и *** до мизерника!Сите...се горди...се гладни...гюрултията от куркащите им черва - се заглушава само от виртуалните им крясъци по форумите!:-)Сите са безпогрешни...и са с "визия"....апостолчета на кило!Жалкарска работа

23

Циник до Моралист

преди 6 години

Ти даже и да се пениш не можеш...голтак!:-)

22

Анонимен

преди 6 години

От разговори с поляци знам,че се страхуват от бежанците.В Полша имало глад за мъже след 2004. Причината била емиграцията предимно на мъже след присъединяването им в ЕС.В Германия има глад за жени след кризата с бежанците.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Да помагали са, даже пряко в погроми над евреите.Потърси какво се е случило на 10 юли 1941г. в Йедвабне. При това станалото в Йедвабне не е единичен случай. В поне 23 населени места на същиястрого католически регион на Полшапрез 1941 година е имало антисемитски погроми.

20

Циник до 18

преди 6 години

Объркан е някой .... как да ти обясня - та да ме разбереш - сигурно ще помогне комикс с картинки!Макарче в случаи като твоя - не съм сигурен!Караш ме да се повтарям....стой си в уютното ромско-партийно-бизнЬесменЬско блато...слугувай на свинарите...и прави мехурчета...***!

19

Анонимен

преди 6 години

Бяха излезли данни че поляците са помагали на фашистите.

18

Анонимен

преди 6 години

*** , ти си много объркан човечец . Хем врещищ срещу Меркел , хем казваш че живееш добре под крилото на сатанистите либералистите и гейистити ...

17

Циник

преди 6 години

За мен не е важно "преразказването" на по-малко известни факти...Ако прочетеш първия ми пост...ще разбереш - по-важно за мен е "ПРОЧЕТА И ТЪЛКУВАНЕТО" И!Не му е времето и мястото тук - но много се вбесявам от славословия за башибозука наречен Червена Армия - пример - Жуков - със съветЦкия прякор " мясникь " касапина!

16

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникКазал си А, кажи и Б.Да, с Мюнхенското споразумение (1938) Англия и Франция оставят Чехословакия на Хитлер, но Полша също ръфа от баницата наречена "Чехословакия".Чехите наистина са имали добра армия с добро въоръжение, собствено производство вкл. танкове.

15

Циник до съвет

преди 6 години

Пхахаха...голяма част от написаното от теб е вярно....пукам се от яд, че с данъците ми се хранят паразитиращи алахогъзници от Азия и Африка...но...за разлика от лу мпенизирани юзъри като теб - аз поне имам възможност да изразя гражданската си позиция на избирателните урни на 24.09 ...от мен , и от съпругата ми Мурксул ханъм ще получи жълт картон с AFD. И сигурен съм - пак ще живея в ПЪТИ по-добре от теб, айде сега бегай да послугуваш на Гергов и други български свинари...за шепа грошове!

14

Анонимен

преди 6 години

препоръчвам ви да гледате филма Volhynia (Wolyn)

13

Съвет до циника

преди 6 години

***, отивай да работиш нещо, от което се плащат данъци, а не потъва в черни каси. Отивай, че Макрон данъци чака да му плащаш и осигуровки, и магистрални такси... . Господарят си иска неговото! Или се чудиш на кой от зловещите си господари първо да слугуваш? И твоята не е лесна. Служиш на дяволите и дяволите ще ти видят сметката в страшни мъки накрая, да знаеш. Така се случва със слугите на рогатите.

12

Циник

преди 6 години

Числото на избитите поляци...и до днес не е ясно...и окончателно!

11

Циник до Боби

преди 6 години

Малко хора знаят, че по онова време Чехия е имала една от най-модерните армии...но Франция, и Англия си "затварят очите" за претенциите на Хитлер...и практически оставят чехите сами - лицемерието на пишещите историята достига своя връх когато на корицата на авторитетното списание Форбс...се появява Хитлер - като "Човек на годината"!Зверствата на ЧА в Гервания ...186 000 те официално осъдени мародери, и изнасилвачи в редовете и са само върха на айсберга! Числото на избитите поляци ...и до днес н

10

Налага се сравнение

преди 6 години

Сложете нашия Борисов до Шидло! Единия превил гръб мазен дебелак се гняви с господаря си, само и само да си запази сланината, предава народа си и прибира в джоба си бакшишите. А другата - горда, достойна, безкомпромисна патриотка, сражава се безмилостно за народа и страната си и не дава прах да падне върху тях, а тя си слага главата на дръвника, само Полша и поляците да имат достойнство и просперитет. Каква ужасяваща разлика!

9

Боби

преди 6 години

До ЦиникПърво Цинично Екстраполира от 22000 на 30000Второ Парада е много по-рано във времето от Трагедията в КатинТрето Когато разпарчетосват Чехословакия Полша прави подобен Парад със същите тези Германци само че 1938 година и получава парче от Чехословакия Лицемерно нали