28

Анонимен

преди 6 години

Ксения Собчак "умна, ярка, интересна"?Това сериозно ли? Все едно Гала от "Кафе" да стане политик. Да ме прощава горката...

27

Анонимен

преди 6 години

търси се симпатична, напудрена боксова круша за г-н путин.

26

34

преди 6 години

Путин е глупaк, казваш! Интересно мнение!Добре поне, че ти си ни умен, за да не пропадне света :)

25

Анонимен

преди 6 години

Собчак е известна заради баща си и че водеше години наред тв реалитито дом-2 , чак пък умна, не че путин е умен де, руска им работа

24

До 32

преди 6 години

Това е поредната стъкмистика.Като оня виц, дето директорът ял пържола, шофьорът му салата от зеле, а според статистиката двамата яли пържола със салата от зеле.Там има едни, които и двеста може да изкарат, на базата на модерната медицина и парите, които имат и други, които и до 30 г не могат да оцелеят. Само за миналата година официалната статистика казва, че около 800 бр *** са застреляни незаконно от полицията по улиците на САЩ.

23

Анонимен

преди 6 години

До До 21Средна продължителност на живота вСАЩ мъже - 78САЩ жени - 80Русия мъже - 59Русия жени - 72Смятай колко е зле в САЩ и как са болни от всички болести едновременно

22

Анонимен

преди 6 години

На диктатора не му е нужен спаринг партньор,защото той командва парада.Путин и спаринг партньор-жена,ще е поредният театър в Кремъл.

21

пенко

преди 6 години

Единственно жена с името " ХАВА НАГИЛА" ... ЩЕ УЧАСКВА !!!

20

мухобойко

преди 6 години

И ние имахме страхотна жена за кандидат - леля Цецка, партийната секретарка на Плевен, ама ***.ия ни народ не можа да оцени чара, интелекта и сексапила и. Кво да праиш.

19

До 21

преди 6 години

Ти да не пишеш от САЩ?Там точно така се живее сега.На приматът Обонго заплата 1 млн неясно за какво, вероятно за да продължава да досажда, а 49 млн американци оцеляват благодарение на купонна система за храна.Всъщност, вместо купони са им раздали платежни карти, с които могат да получават единствено храна и облекло.И доста си познал за 45 - 50 годишните от навалицата в САЩ, обикновено на тази възраст те са болни от рак или диабет, заради липса на контрол върху храните.

18

Анонимен

преди 6 години

Търси се: Умна жена, за спаринг партьор на Путин за Кремъл"Идеалният вариант" е тв журналистката Ксения Собчакха, ха ... честито, получихме и поредната порция пропагаанднаа тъпня от Днес БГ, с любезното съдействие на Западната пропаганда.Интелекта на тази Собчак, в Русия го сравняват с интелекта на насекомо, *** или овца.Хвалбите, които цитират от Ведомости са нагласени, като се има в предвид, че Ведомости е опозиционен официоз, финансиран от американски НПО.Пак ни будалкате тука.

17

до 23 бегемот

преди 6 години

Споко бе, ше напишат и горещата американска новина, че Сорос и неговите организации ще бъдат обявени за терористични и цялото му имущество ще бъде конфискувано. Ще ти стане ли по гот ?

16

Бегемот

преди 6 години

Не забелязвате ли, че ДНЕС все повече напомня руски сайт?Четири от шестте водещи материала са свързани с Русия. При това не са никакви новини.

15

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

е..търсят. ама няша се оказа вярваща и монархист та не става. да вземат онаа *** мая багдасарян, квото е путин в световната политика, тва е оная в москвабад

14

Анонимен

преди 6 години

Пример за псевдоновина. В Конституцията на Руската федерация има изискване Президентът да е под 65-годишен. Путин е роден 1952. Догодина ще е на 66.

13

Анонимен

преди 6 години

Росен Плевнелиев

12

Тъй ли?

преди 6 години

Ам чи що ни земи Цачивата Цецка?

11

Престанете !!!

преди 6 години

Путин си има жена, казва се Медведев!

10

Кратун

преди 6 години

Ксения Собчак е дъщеря на кмета бившия кмет на Санкт Петербург, върл комунист, вероятно приятелче на Путин - там започва и неговата кариера. Ксения дълги години беше звезда на вскакви подигравки в руските мрежи, нещо като руската Парис Хилтън. Както се казва, играе се с белязани карти :). Да живее руската демокрация и свободен избор....

9

Анонимен

преди 6 години

Пак Жириновски и Зюганов.