18

Тъпак

преди 6 години

Ту жив, ту умрял. Тоя да не е от котешка порода? Ако беше християнин, разбирам, възкръсва. Пък той резак. Там не им знам задгробните работи

17

Свинаря

преди 6 години

Руснаците го убиха два пъти,сега и американците ще го убият. Предполагам,че и турците са го убили два-три пъти.

16

Логично

преди 6 години

"Когато го намерим, смятам, че ще опитаме първо да го убием. Няма смисъл да опитваме да го заловим" - може да каже откъде са му парите!

15

FAKE NEWS

преди 6 години

Нали се борим с фейк новините ?? И ко праим са?Тая "вероятна" новина е сигурен повод на лъжливото краварче да си разиграва коня. Не е ли ясно?

14

Спартак

преди 6 години

До КараибрикчимШшшш, аллоооу, ааааллллллаааанкоооолуууу, аз и дедите ми сме тук от поне 10 000 години. Следователно аз определям кой и каква религия ще изповядва и кой и как ще живее, демек аз съм шефа. Капо ди тути капи, капиш? Некви въпросчета да имаш?

13

Анонимен

преди 6 години

Пак ли бе... Тоя е като феникс

12

Анонимен

преди 6 години

Караибрахиме, вземи си исляма, навий си го на фунийка и си го пъхни...знаеш къде.

11

човек от народа

преди 6 години

Сигурно ще го ''ликвидират'' като Осама , пък реално ще му дадат един остров някъде около тоя на Обама да си пият ракията заедно и да има за кво да си приказват, да не скучаят младежите :).

10

Барак Хюсеин Обама

преди 6 години

"Жив е той жив е, там на Балкана, потънал в кърви лежи и пъшка...." чака шефа си сенатор Маккейн да ритне камбаната пръв. Не е любезно да напускаш тийм партито преди началството. Особено пък като е завинаги.

9

шашко

преди 6 години

до КараибрахимНито си Кара,нито си Ибрахим,това съдя по правилния ти правопис и начин на изложение на мисълта.Най-вероятно си предизвикващ аудиторията.По темата : НАТО и ЕС трябва да предвидят МАСИРАНО действие срещу цяла ИД .В Европа все още не е късно да застанем срещу исляма , но няма воля за това.Цената за което ще бъде много висока.

8

FAKE news

преди 6 години

Поредната фалшива новина!

7

Мишо

преди 6 години

До КараибрахимИ в този ред на мисли случайно пак ще се намеси Русия, и мамка му "Пак Греда"!

6

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е как мюслимите стават толкова ***,тренират го усилено или така ги И3CИPAT

5

селския бик

преди 6 години

Или там или в Каковата долина,все ще му е кеф.

4

Ку ку

преди 6 години

Караибрахим. Явно не знаеш на какво са способни европейците. До 50 години вече ще използват роботи вместо пушечно месо. Освен това ще отпадне нуждата от работна ръка и всичкото мюсли ще бъде или изгонено или терминирано. Ко мислиш че европейците ще търпят вечно са ги газят и ръ гат ли?! Хайде бе

3

Stonewall Jackson

преди 6 години

Краварите го " убиваха " през месец този Абу Бакр и така до следващото му " убийство " ....

2

Ястребовски

преди 6 години

Тоя живее в 6 век. Мечтае да завладява, подобно на Чингис или султаните. Абе аланкоолу, в наши дни се завладява икономически, с кинти. Никой не се занимава с войни и кръвопролития. Но така е като имаш само две гънки в мозъка и то получени вследствие на катастрофа ;)))

1

Анонимен

преди 6 години

Жив е той жив е там в долината. Лежи и пъшка. И песни за него пеят.