25

читател

преди 6 години

***, не си в час. Има камереи непосредствено да мястото на отвличане.

24

Цитат от Библията

преди 6 години

И както желаете да правят човеците на вас, така и вие правете на тях!Да помисли върху това бащата, а ако оживее (надявам се) и малкия.

23

Анонимен

преди 6 години

Дано мкадежа да е жив и здрав.

22

Анонимен

преди 6 години

Да вземете и да подпитате онази Мая, на Вожда ;)

21

@

преди 6 години

"Едни и същи хора вероятно стоят зад отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо - Лара, и похищението над сина на Тони Златков..."Примитивно и глупаво. Брендо е недосегаем нарко-трафикант, работи за американски служби. Историята с дъщеря му беше само подсещане да не говори. Професионалисти от чужбина, посред бял ден и въпреки стотиците камери в Бояна, не ги откриха. Измъкнаха го, на свобода си е, въпреки осъдителни присъди в Румъния и Италия. Адриан Златков е друг случай. Предполагам.

20

Анонимен

преди 6 години

Фалшивите долари били от снимане на филма "Да оцелееш в държава обсебена от мафията".Единствената надежда е Терминал 2, и то ако си на по-млада възраст!

19

Анонимен

преди 6 години

Милиционерите се оказа, че само могат да набият мирно протестиращи и да се търкалят по паветата за по високи заплати! Когато мафията държи цялата власт, нещата са такива!Жалко, останахме само ние и руснаците в плен на миклиционеро-олигархичният комунизъм!

18

бааа го

преди 6 години

Министъра на вътрешните работи се оказа много външен и гравитиращ само в периферията!

17

Анонимен

преди 6 години

Знаем ги хората. И поръчителя го знаем, ама много власт дадоха на НСО, та не можем да го пипнем.

16

шаро баро

преди 6 години

И друг път съм го писал,на много момченца не им се работи за 500-700 лева месечно.Нека преборилото престъпността ГРОБарско правителство се замисли.

15

КраварятОтФашингтонъ

преди 6 години

С хита на Веско Маринов " Родната полиция ни пази " поздравявам похитения и баща му ! Некой Високопоставен полюцай продава инфо на похитителите .... иначе имаме информационно затъмнение за останалите нали ?

14

Анонимен

преди 6 години

На всяко действие има сила равна на неговото противодействие.Просто черпят от вашата информация ежедневно и си определят хода на действие. Когато не знаеш и не ти е ясно изпадаш в безтегловност и се объркваш.Започваш да грешиш! Всяка грешка е човешка и носи след себе си видими поражения.И когато стъпят на криво...! Йок!!!!Еври Бари гооооу!

13

Анонимен

преди 6 години

Наближава да СЕ ОБСЪЖДА НОВИЯТ АНТИКОРУПЦИОНЕН ЗАКОН БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОЙТО ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЛОЖИ РЪКА НА ВСИЧКИ НЕЗАКОННО ПРИДОБИТИ КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ И ЗАПОЧВАТ ЧЕРВЕНИТЕ ТЕАТРИ, АМА ОГРОМЕН ТЕАТЪР.

12

...

преди 6 години

Не случайно всички пътници се явяват на полетите и феномена "овърбукинг" излиза от релси - просто хората БЕГАТ ПРЕЗ ГЛАВА от ***!

11

Анонимен

преди 6 години

Герберасчета, Орешарски не го споменавате в отвличането на хора . Защо го забравихте ? Собственикът на ГЕРБ не търси ли виновни ?

10

къде е спасителя ?

преди 6 години

След посещението на Микрон, спасителя се покри... пожари, убийства, отвличания, а МВР вчера работи до 16:00 защото правели "профилактика" на системата. Няколко часа след отвличането на мястото се търкалят купища фалшиви долари, а полицията пристига след час.. пълен хаос! Версията на министъра е "филмова продукция", а на въпроса установено ли е коя е продукцията, кое е продуцента отговаря, че не го интересувало, защото били съсредоточени върху отвличането. Ситуацията, братя, е критична!

9

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоя - Брендо?

8

Анонимен

преди 6 години

Хвана ли те.Нищо не сте хванали!!! *** те си живуркат необезпокоявани от никого. Не ви ли е срам!!!!???? Позор!!!!!

7

Анонимен

преди 6 години

На принципа ударят ли те удряй и ти,но никога не удрай пръв!!! И ги смачква!!!!

6

Анонимен

преди 6 години

На Искъра видяха ли? Те са без пари.Целта им е явно много пари да си преживяват. Кюстендил...! Този що не направи огледално.