21

пущиняк

преди 6 години

Престанете да плюете по Цецо Соколов! Не играеше ли той, дори и шанс нямаше да имаме срещу сърбите! Какво можем да кажем- добри са сърбите, нямат ясно изявен лидер, но това не им пречи в момента да са един от най-добрите отбори в света! Ще видите сега как ще отнесат и Германия и са на финала!

20

Влади

преди 6 години

Този наш отбор го сглоби Силвано Пранди преди 12 години, когато станахме трети на Европейското в Измир. От тогава - никакво развитие, все четвърти или по-зле. Не ми излизайте с номера за малката ни страна, а каква е Сърбия или Словения?Инджинера, Л.Ганев и послушкото П.Константинов - аут от волейбола! Ц.Соколов, също! Път на младите!

19

Анонимен

преди 6 години

Решението е националния отбор да не се финансира от дъражавата.В спорта отборите се финансират от определеин фирми с цел да си правят реклама.

18

Анонимен

преди 6 години

До Дръндер..ако за теб сърбите са мижитурки дето имат 2 Европейски титли и една олимпийска на волейбол, значи нашите са жалки некадърни палячовци.

17

Дръндер

преди 6 години

Паднахме от мижитурки за това ми е тъжно!

16

Бивш ФЕН

преди 6 години

Така се зарадвах когато гледах 2,3 и 4 гейм със Словения, казах си това вече е отбор от мъже , а не от пу...ки , но........!!!?? В мачат със Сърбия играха вторите! Игра без хъс, вяли, стреснати, статични, без никакво движение по терена и стремеж за спасяване на топката. /сърбите покриваха и най далечното ъгълче/. Ако играеха "Нефтохимик", по достойно присъствие на терена щяха да покажат. Вече не желая да гледам срещите на тези момчета! Няма да приема и евентуални извинения за слабата си игра.

15

до 25

преди 6 години

Точно затова е треньорът,не блюдолизецът на инджинера и суджука--а ТРЕНЬОР.

14

Жоро с моторо

преди 6 години

Липсва ни отборен дух и ПСИХИКА на победители!!! Като единици са много добри играчи, звезди в клубовете си, но събереш ли ги заедно са плашливи. Бързо им изчезва настроението и удоволствието от играта, в един момент стояха като насилствено сложени на игрището!

13

Анонимен

преди 6 години

Абе и в тоя спорт нямаме ресурс за нищо!Вижте и Григор как се излагаш!Липсва им най важното в спорта!Дух на победители!

12

Анонимен

преди 6 години

Жалки и смешни!

11

Радо Стойч

преди 6 години

Докато начело на волейбола са инджинеро Лязаров и слонът Лю. Ганев -така ще е...

10

Анонимен

преди 6 години

Българският волейбол се управлява от слугите на Суджука - Цеко Минев и Данчо Лазаров и техните протежето Владов Николов Минетчиятя и Пацо Константинов Лафача.Изгониха от отбора Ради Стойчев и Матей Казийски, само защото си позволиха в интервю да говорят срещу Собственика на партията и държавата.

9

Анонимен

преди 6 години

И кво стана сега с прехвалените Евродългучи от стабилна и просперираща България.Една комунистическа Сърбия ги направи за смях.

8

чакам

преди 6 години

Чакам коментари от разбирачите от предишните статии----разбихме финландия, ,смачкахме словения---когато ви пишеха хората , че с този треньор--не може да се чакат успехи--Вие разбирачи, слегахте неистово минуси---сега , какво? В БГ нац. отбор по волейбол има много можещи волейболисти, но няма треньор! В колективните спортове-основен е треньорът! А теньор няма, защото кликата на инджинера дави всичко различно.Няма оправия.Колкото ще се оправим с Боко, толкова и с инджинера.

7

Анонимен

преди 6 години

Оставка ! бе Усмихни се БЕ !

6

Реалистът 2

преди 6 години

..... С тази наша "психика" тази вечер срещу нас да беше ....... ЖЕНСКИЯ ОТБОР НА СЪРБИЯ ... щеше да ни вземе мача !!!!! ... Цецо Соколов - звезда в Италия ..... водещ играч .... наистина страхотен волейболист ...... Решителна топка в третия гейм е изпраща 2 метра в аут !!! ... Сервиса ни , през целия турнир - ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА !!! Толкова сгрешени сервиси сигурно НЕ правят и детските отбори ! ... Затова казвам и съм убеден - ДАМИТЕ НА СЪРБИЯ ЩЯХА ДА НИ ВЗЕМАТ РЕШИТЕЛНИТЕ ТОЧКИ В ТРЕТИ ГЕЙМ !

5

Реалистът

преди 6 години

... С тази лабилна психика - толкова !!! Няма какво да се заблуждаваме ! Имаме наистина много добри волейболисти ! ... Които обаче НЯМАТ ... И НИКОГА до този момент НЕ съм ги видял да имат НЕОБХОДИМАТА ЖЕЛЯЗНА ПСИХИКА за РЕШИТЕЛНИТЕ БИТКИ !!! ..... Никак НЕ случайно , до този момент , вече имаме сигурно 10 - ина ЧЕТВЪРТИ МЕСТА на големи волейболни форуми ... НО НИКОГА НЕ СТИГАМЕ ДО МЕДАЛИТЕ... ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ФИНАЛНИЯ ДВУБОЙ ЗА ТИТЛАТА !!! ....... Сърбите ни БИХА точно с ВОЛЯ И ПСИХИКА !!! ....

4

Момо

преди 6 години

До 2Не се притеснявай! Следващия мач ще бъде пропуснат от половината отбор поради жълти картони изпросени без никакъв смисъл.

3

Фен

преди 6 години

Пълни некадърници

2

Анонимен

преди 6 години

След цял ден ядене на бой на всички спортове, най-малко съм очаквал националния по футбол да постигне успех. :D